Cisa, empresa pertanyent al grup Allegion, compta entre els seus solucions per garantir una major seguretat davant la intrusió, amb el pany multipunt amb sistema d’engranatges i tancament mitjançant tres picaportes.

Aquesta pany permet que quan la porta està tancada, els tres picaportes ofereixen un òptim nivell de seguretat sense necessitat de l’ús de la clau. Els picaportes són silenciosos i reversibles i garanteixen un tancament suau contra els tancadors, alhora que redueixen l’acústica en els processos de tancament.

A més, la combinació entre el tancament mitjançant 3 picaportes i el sistema de tancament addicional amb tres palanques garanteixen una elevada resistència al trencament. Així mateix, permet la regulació transversal per a una correcta alineació entre fulla i marc. Es subministra en kit 1 cerradero central i dos tancadors per als tancaments superior / inferior.

Una altra de les seves característiques és l’estalvi d’energia aconseguit gràcies al tancament hermètic. El mecanisme d’engranatges ‘reductor d’esforç’ suavitza el gir de la clau i els tres tancaments amb balda contraresten eficaçment els problemes derivats de la distorsió tèrmica

A més, amb aquest pany s’obté un tancament hermètic, estalvi energètic i reducció acústica, a més de la reducció d’intervencions de manteniment i costos per al professional.

Per a la protecció dels engranatges, el pany s’allotja en una caixa estreta de 15,5mm. totalment tancada per evitar la introducció en el mecanisme d’engranatges de residus com pols, encenalls o brutícia durant la fase de muntatge.

El pany d’engranatges mulitpunto amb 3 picaportes de Cisa compta amb les certificacions:

Grau 3 Security segons la norma europea prEN15685
Apta per a portes certificades EN1627 fins classe de resistència WK / RC2 (grau 3)

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×