L’entrada és on haurem de tenir més precaucions perquè els lladres no facin de les seves. La solució seria, a més de comptar amb una perfileria acceptable, un pany de cop i clau amb tres punts de tancament amb un bombin de seguretat (clau de “punts”). A més, comptarem amb tres frontisses tipus XL o XXL (com les frontisses de les portes dels bancs). Així evitarem que ens obrin mitjançant palanca o radiografia i els serà molt complicat trencar o forçar el bombin.

Si la porta porta un panell decoratiu, haurem de assegurar-nos que com a mínim el seu interior sigui de fusta contraxapada (DM) i d’almenys 20 mm de gruix. A partir d’aquí podem augmentar el gruix del panell, depenent del tipus de perfileria o podrem demanar un panell “blindat”. Aquest tindrà una planxa d’acer al centre del panell d’un mínim de 2-3mm de gruix. Hi ha la possibilitat depenent del fabricant, de col·locar dues planxes d’acer, una interior i altra exterior, substituint a la xapes decoratives d’alumini, sense perdre l’estètica de estas.Si porta algun element de vidre, és imprescindible que sigui del tipus laminar, amb una composició mínima de 4 + 4.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×