És un dels elements més febles pel que fa a seguretat en la fusteria d’alumini. Les persianes d’alumini tèrmiques (o “Alutermic”) ofereixen una solució a l’aïllament tèrmic i acústic, però no pel que fa a la seguretat. Si bé és cert que els podem afegir uns tancaments passadors a la ultima lama que tanca en la seva pròpia guia, això només farà “entretenir” al nostre esforçat lladre, ja que són lames relativament elàstiques i que ofereixen molt poca resistència a l’intentar doblegar, ja que la capa d’alumini és mínima i el seu interior és d’escuma de polietilè.
Una solució valida serien les persianes de seguretat o autoblocants o les de tipus Gradhermetic. No porten aïllant tèrmic, però les seves lames tenen un considerable gruix, de manera que augmenta la seva resistència característica fa que la pugin mitjançant palanca ia més es poden col·locar uns tancaments semblants als tancaments centrals amb clau de les corredisses

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×