Quin tipus de portes exteriors existeixen per a la teva casa? Com puc convertir una porta manual en automàtica? T’ho expliquem tot sobre portes exteriors.

Portes exteriors segons la seva obertura
Quant a la seva obertura i tancament, és a dir, pel que fa al seu moviment, pots trobar les següents portes:

1. Portes exteriors abatibles
Que s’obren i es tanquen formant un angle de 90 graus i són molt utilitzades en les urbanitzacions i accessos a cases de camp i xalet. La porta queda enganxada en un lateral i estalvien molt espai.

2. Portes exteriors basculants
El seu moviment és vertical i queden enganxades, un cop obertes, al sostre. Aquest tipus de portes estan més ben pensades per a l’accés a naus industrials. També estalvien molt espai amb el que hi ha més espai si has de emmagatzemar estris.

3. Portes exteriors corredisses
Aquest tipus de portes són les que s’obren d’una manera lateral gràcies i són molt utilitzades en les cases de camp i també a les portes d’entrada d’habitatges unifamiliars amb jardí.

4. Portes exteriors enrotllables
Per a garatges individuals són una solució perfecta. Aquestes portes també són molt indicades per a tot tipus de locals i negocis. La porta queda allotjada al sostre i no ocupa cap espai.

5. Portes exteriors seccionals
Formades per panells que van plegant i desplegant fins obrir-se i tancar-se completament. Molt utilitzades en tot tipus de garatges sobretot els unifamiliars. També molt usades en les naus industrials.

6. Portes exteriors ràpides de vidre
Finalment volem referir-nos a les portes ràpides de vidre. Aquest tipus no estan indicades per als habitatges, però sí que són molt idònies per a tot tipus de comerços i sobretot per a grans superfícies comercials. També les podràs veure a les entrades dels hotels.