TRIAR FINESTRES D’ALUMINI PROPORCIONA UNA GRAN SEGURETAT EN CAS D’INCENDI.

Les finestres d’alumini resistiran temperatures molt més grans i no desprendran cap substància nociva, cosa que altres materials no poden argumentar.

L’alumini no crema, ni emet cap tipus de substància tòxica. El seu punt de fusió és de 660º C, una temperatura molt per sobre d’altres materials de construcció, la qual s’aconsegueix, en tot cas, quan l’incendi està en un etapa molt avançada.

En el cas de cobertes i teulades, la incombustibilitat de l’alumini i el seu punt de fusió afavoreixen que l’edifici es “obri”, permetent sortir la calor i el fum en cas d’incendi. Això redueix la càrrega tèrmica sobre importants elements de l’estructura, ampliant el temps disponible per a l’evacuació de l’edifici i facilitant la tasca d’extinció de l’incendi.