L’AUTOMATISME OVO, DE AUPRO, A SMART DOORS

Aupro de la mà de King Gates, està present en la primera edició de Smart Doors, la fira internacional de portes automàtiques. En aquesta fira, Aupro presenta el nou automatisme per a portes seccionals de fins a 9 metres quadrats, el model Ovo.

Ovo, és un equip especialment dissenyat per a les portes seccionals, de ràpida instal·lació i fabricat amb l’última tecnologia. Està dotat d’una robusta guia d’acer perfilat, que juntament amb la corretja d’ànima d’acer ofereix un baix nivell de soroll.

Una altra novetat és la central electrònica Star OV, simple encara completa, amb auto aprenentatge.

Una altra de les novetats és el nou Kingkonnect, un mòdul wifi per a la programació via telèfon intel·ligent de les centraletes King Gates. El sistema permet la programació de l’automatització, la gestió d’altes i baixes dels emissors, així com executar totes les fases de configuració de la instal·lació directament des del telèfon intel·ligent o tauleta.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content