Aupro de la mà de King Gates, està present en la primera edició de Smart Doors, la fira internacional de portes automàtiques. En aquesta fira, Aupro presenta el nou automatisme per a portes seccionals de fins a 9 metres quadrats, el model Ovo.

Ovo, és un equip especialment dissenyat per a les portes seccionals, de ràpida instal·lació i fabricat amb l’última tecnologia. Està dotat d’una robusta guia d’acer perfilat, que juntament amb la corretja d’ànima d’acer ofereix un baix nivell de soroll.

Una altra novetat és la central electrònica Star OV, simple encara completa, amb auto aprenentatge.

Una altra de les novetats és el nou Kingkonnect, un mòdul wifi per a la programació via telèfon intel·ligent de les centraletes King Gates. El sistema permet la programació de l’automatització, la gestió d’altes i baixes dels emissors, així com executar totes les fases de configuració de la instal·lació directament des del telèfon intel·ligent o tauleta.