Els robatoris i furts en els negocis són cada vegada més comuns. Les cases, avui en dia, solen tenir panys de seguretat molt bones, de manera que als lladres no els queda més remei que assaltar negocis i locals. És per això pel que avui donarem a conèixer alguns consells per protegir el teu negoci de furts i robatoris.

Com protegir el teu negoci dels lladres

Ensenya als teus empleats les mesures de seguretat instal·lades
En un negoci es deu ser una pinya, el que significa que els empleats hauran de conèixer les mesures de seguretat que han estat instal·lades per evitar els robatoris. A més, també és bo que, entre tots, formeu un protocol d’acció per si alguna vegada us heu d’enfrontar a un robatori.

Mai expliquis els diners davant d’algú
Ni tan sols dels empleats. El control dels diners has de portar-tu i per això és recomanable no comptar el recompte del dia davant de persones que no siguin de confiança. A més, també és recomanable no tenir massa efectiu en el negoci.

Realitza registres d’estoc
 

En algunes ocasions els lladres no vénen a per diners, sinó a per productes. És per això pel que és recomanable realitzar registres d’estoc de forma periòdica. És possible que s’hagin dut una mica de la botiga i que no t’hagis donat ni compte.

Si veus que ha desaparegut alguna cosa, avisa la policia, ells podran ajudar-te en la teva recerca.

Mai tancaments o obris només
El moment de tancament, sobretot, és l’hora idònia per als lladres ja que, normalment, està tot aclarit. És per això que un consell de seguretat és que no obris ni tancaments mai el teu negoci sol. A més, assegura’t que tot està ben tancat i que no s’ha quedat ningú dins del teu negoci.

 

Demana consells a empreses especialitzades en seguretat
 

Depenent del tipus d’empresa que tinguis, protegir el teu negoci necessitarà un sistema de seguretat o un altre. Com saber-ho? Consultant a empreses especialitzades. Les empreses especialitzades en seguretat, com els serrallers, et recomanaran les millors mesures de seguretat per al teu negoci, des de portes cuirassa des fins videocàmeres.

A més, la pròpia empresa serà l’encarregada de realitzar el manteniment periòdic de les instal·lacions perquè, no ho oblidis, és important portar un adequat manteniment per garantir el seu correcte funcionament.

Serrallers experts per protegir el teu negoci
Així que si el que vols és protegir el teu negoci, no dubtis en contactar amb un manyà expert. Ell s’encarregarà de condicionar el local perquè sigui el més segur possible, a més que et recomanarà els millors sistemes de seguretat, que no és poc. Així que no t’ho pensis més i comença a protegir el teu negoci ja mateix. Truca i demana el teu pressupost totalment personalitzat! Tornaràs a dormir tranquil.