L’objectiu de la serralleria professional és prestar el millor servei de seguretat a la ciutadania, li mostrem alguns consells de seguretat que s’han de fer per la seva major protecció:

Consells de seguretat:

No obriu el porter automàtic si desconeix qui crida, no només posa en perill la seva seguretat sinó també la dels seus veïns.
Assegureu-vos de tancar bé la porta del seu habitatge, amb dues voltes de clau, tant si sereu fora del seu domicili com si estarà vostè dins, ja que no hi ha millor pany que la que està tancada amb clau.
Mai obri la porta a desconeguts, comproveu la seva identitat per mitjà de l’espiell i desconfiï dels falsos professionals que diuen provenir d’empreses de serveis bàsics com el telèfon, la llum, aigua …
Davant cap concepte deixeu les claus en els “amagatalls perfectes”, sota el pelut o darrere del test, i en cas de la pèrdua o el robatori de les seves claus intenti canviar immediatament el pany o el bombí si fos possible.
En cas d’absència, simuli que la seva casa no està sola, deixi algunes llums posades, la ràdio encesa … i eviti baixar totalment les persianes.
I no oblidi mai fer ús de totes les mesures de seguretat de què disposi tot i que vagi a absentar només uns minuts
Més mesures de seguretat a tenir en compte:
Guardeu les seves joies, documents o altres objectes de valor en caixes de seguretat homologades i acords a les seves necessitats i identifíquelos amb el seu DNI o qualsevol altre símbol / signe que permeti recuperar-los més fàcilment en cas que fossin trobats per la policia.
Si ho considera necessari contracti la instal·lació de mesures de detecció electrònica com alarmes, circuits tancats de televisió … a empreses acreditades que l’assessorin sobre el sistema que més s’ajusti a les seves necessitats.
Asseguri les finestres, balcons i zones de fàcil accés des de l’exterior amb vidres aïllants i irrompibles que evitin el trencament del vidre, persianes d’alta resistència i, si fos necessari, reixes massisses amb una separació inferior a 12 cm.
Si li és possible, col·loqui una porta cuirassada ja que són les que ofereixen el major grau de resistència, amb marcs i frontisses d’acer a prova de palanques i falques, panys d’alta seguretat, retenidors i amb espiell panoràmica, que permet veure el cos sencer de la persona que truca i observar si algú s’amaga al costat o està ajupit a la porta.
A més, per gaudir d’una completa seguretat, tots els panys que protegeixin el seu habitatge han d’estar previstes de bombetes antirossinyol i anti trepant que evitin qualsevol mètode d’intrusió i que ofereixen un sistema eficaç en el duplicat de les seves claus. Unes claus, que hauran de ser de tipus incopiable, autoritzant la còpia de les mateixes només al propietari i únicament amb l’acreditació de la targeta que hagi posat a la seva disposició la Companyia de Seguretat corresponent.