El pany Electrònica és el més innovador en el món de les panys. Té un sistema de bloqueig que treballa mitjançant corrent elèctric, poden ser independents o poden estar enllaçades a un sistema de control d’accés, el que permet tenir un control, valgui la redundància, de registre d’activitat, gestió d’usuari i control de temps.

Com funciona el pany electrònica

Originalment una Pany Electrònica compta amb dues peces fonamentals per al seu funcionament; per un dels seus costats es troba l’electroimant i per l’altre costat una làmina metàl·lica que anomenem peça polar o mòbil.

El electroimant es posa en el marc de la porta i va a treballar com un imant a mesura que vagi circulant el corrent per la seva bobina i tanqui la porta; en deixar de rebre el corrent elèctric, permetrà que la porta s’obri.

Característiques del pany electrònic

Notablement còmoda, ja que no cal utilitzar cap tipus de clau.
No produeix guspira elèctric sostingut en el temps. D’aquesta manera, resulta ideal en cas que hagin nens a casa.
No pateix desgast, motivat al fet que no compta amb parts mòbils
Funciona amb qualsevol accés electrònic
Són totalment aptes per a les portes d’emergències
No requereix de molt manteniment
Ideals per a llocs on hi ha molt trànsit de persones.