Com saber quina és el pany mes segura, hi ha baris tipus de panys d’alta seguretat entre elles les que ofereixen una major seguretat són els panys antibumping i els panys invisibles.

L’ideal per evitar robatoris a casa teva és assegurar-te que els punts d’entrada estan coberts amb les suficients mesures de seguretat.

D’una banda, tenim les portes blindades, les finestres reforçades i, finalment una àmplia gamma de panys d’alta seguretat. Avui us explicarem quines són els panys més segures per a la teva llar.

Quins són els panys més segurs per a instal·lar

Hi ha molts tipus de panys segures, però una de les més destacades són els panys invisibles, que, a més, no són extremadament cares i podem instal·lar nosaltres mateixos amb tranquil·litat.

Aquesta pany resulta ideal per millorar la seguretat de la nostra casa i evitar la temuda tècnica dúmping, una de les més utilitzades pels lladres a Espanya.

I és que segons dades de la policía nacional, el 80% dels robatoris es produeixen forçant el pany. Per això val la pena invertir en un pany invisible segura, que s’instal·la sota la porta i que pot posar a qualsevol tipus de porta (fusta, cuirassada, acer …)