Et donem alguns consells perquè puguis tornar a la comoditat de la teva llar en cas de ser un despistat
COMUNICAT: Què fer quan perds les claus de casa

Un dels principals problemes amb què qualsevol ciutadà de a peu pot trobar-se són els relacionats amb les portes, o amb els panys. Sembla una ximpleria, però, quantes i quantes vegades t’has marxat de casa i has recordat que t’has deixat les claus? Els descuits, o distraccions, són una mica impossible d’evitar, sobretot amb l’actual ritme de vida de la majoria de persones. I quedar-se fora de casa per culpa seva és una cosa que a qui més i al que menys li ha passat almenys una vegada a la vida

Si a tu encara no t’ha passat o, per contra, ets propens a ser víctima d’aquesta situació tan incòmoda; anem a donar-te alguns consells amb els quals tirar endavant en cas de veure que no pots entrar a casa o, almenys, perquè puguis prevenir-per possibles accidents en el futur. Tingues un altre joc de claus amagat Una bona manera d’obrir la porta de casa teva si perds les teves claus és, precisament, agafar altres. Aquesta tàctica sol ser més efectiva en cases que a pisos …ja que hi ha més espai al voltant on poder col·locar el teu altre joc. La cosa és molt senzilla, fes una còpia i tingues amagada en un lloc que només tu coneguis. Així, en cas de perdre les habituals, pots recórrer a aquestes i evitar que l’ensurt vagi a més. Ara, si se t’oblida on estan aquestes o desapareixen, veu preparant-te per canviar el pany. Per si de cas …