PUBLICADA LA NOVA NORMA UNE-EN 12604: 2018

Recentment ja s’ha publicat la Norma UNE-EN 12604: 2018: “Portes Industrials, comercials de garatge i portes. Aspectes mecànics. Requisits i mètodes d’assaig “.

Aquesta nova norma UNE anul·la i substitueix les normes EN 12604: 2000 i EN 12605: 2000 i forma part d’una sèrie de normes de suport per a portes industrials, comercials, de garatge i portes que s’identifiquen en la Norma EN 13241.

Aquesta norma europea especifica els requisits mecànics i mètodes d’assaig de les portes, portes i barreres accionades manualment, previstes per a instal·lar-se en zones accessibles a les persones i l’ús principal és la d’oferir un accés segur a mercaderies i vehicles acompanyats o conduïts per persones , en instal·lacions industrials, comercials o residencials.

Aquesta nova norma UNE inclou també les portes comercials de moviment vertical accionades manualment com ara persianes enrotllables i reixes enrotllables utilitzades en zones de venda al detall i que estan previstes principalment per a la protecció de béns.

Ha estat elaborada per donar resposta a les necessitats de fabricants i usuaris, amb l’objectiu principal d’oferir disseny i prestacions per als aspectes mecànics de les portes industrials, comercials, de garatge i portes utilitzats per vehicles acompanyats o conduïts per persones.

Us recordem que des del Gremi us mantindrem informats de totes les actualitzacions que es vagin produint en normes que afectin a la nostra activitat, oferint un assessorament il·limitat en el compliment del marcat CE.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content