L’ésser humà porta dècades i dècades buscant la manera de protegir les seves llars i negocis, així com els béns materials del seu interior, per això cada vegada més ciutadans, especialment a les grans ciutats, busquen la manera de poder protegir allò que més volen i poder mantenir-ho allunyat de mans amants de l’aliè.

A mesura que passen els anys, a mesura que els robatoris i atracaments malauradament es van incrementant, són cada vegada més les persones, les famílies, les empreses, que volen integrar en els seus domicilis panys que resultin complementàries a les ja existents en els seus portes blindades per afegir un plus de seguretat.

Millorar la seguretat de les llars i les empreses s’ha tornat indispensable en els temps que corren, ja que en els últims temps han augmentat els robatoris perpetrats per oportunistes, lladregots, assaltants, i lladres amb una àmplia experiència.

Però, ¿els panys complementàries a les ja existents són aconsellables? Realment augmenten de major grau la seguretat de llars i negocis? Si es troba dins el gran grup de persones que s’ha decantat per augmentar la seguretat del seu habitatge o empresa, us convidem a seguir llegint aquest contingut perquè puguis comprovar quina de totes les opcions és la més adequada a tenir en consideració.

Puc instal·lar un pany a la meva porta blindada?

La resposta és clara: si pot instal·lar un pany a una porta blindada. Encara que si bé és cert que es pot dur a terme aquest tipus de treballs, també resulta indispensable deixar clar que no és el més recomanable.

I és que, tot i que moltes persones puguin pensar, es tracta d’una qüestió molt més psicològica que basada en la seguretat. Moltes són les persones que creuen que la instal·lació d’un pany a la porta blindada podrà incrementar la seguretat de la seva llar. Cras error.

En realitat, la instal·lació d’un pany a una porta blindada no sol aportar en la gran majoria de casos un plus de seguretat ni aconsegueix posar molt més difícil als casos l’accés a l’habitatge o empresa que vol protegir.

El veritablement important a tenir en compte és que el pany ha de ser el més segura possible, és a dir, un pany que ofereixi les màximes garanties i faciliti la subjecció de la porta blindada, evitant errors que cap tipus que puguin facilitar l’accés del lladre o delinqüent a la llar o empresa. Però, ¿com es pot garantir que el pany compleixi realment la seva funció?

He posar un forrellat a la meva porta blindada?

Posar un forrellat cuirassat a la porta blindada d’un habitatge o bé d’un negoci no resulta el més convenient, ja que això no aportarà més seguretat real a aquells llocs que més t’importen o preocupen que el seu pany principal. Encara que sí que és cert que són moltes les persones que se senten molt més segures i tranquil·les instal·lant un forrellat a la porta blindada.

Però amb el temps ha quedat més que demostrat que aquesta ‘tranquil·litat i seguretat’ són merament psicològiques i no tant a nivell real. Si bé és cert que algunes d’elles, i segons el cacau, poden arribar a evitar que es produeixi un robatori o atracament, la gran majoria de les vegades no és així. Trepar una porta blindada no resulta gens aconsellable, ja que podria fins i tot arribar a danyar-la.

La instal·lació de panys a les portes blindades no resulta aconsellable ja que aquestes es troben buides al seu interior. Els cargols de les mateixes no disposen d’un punt d’ancoratge real, ja que el cargol queda lligat a un petit tauler de fusta que té aproximadament uns 4 mm. Això vol dir que tan sols amb un fort cop pot arribar a ser trencat amb força facilitat.

Si vols instal·lar un forrellat, en determinades ocasions vostè podrà arribar subjectar 2 cargols a la placa de metall de la porta, la qual cosa permetrà que el mateix forrellat ofereixi una mica més de seguretat, però indubtablement no oferirà la seguretat necessària que podria oferir amb un ancoratge correcte i en perfectes condicions que comptés amb un total de 4 cargols.

A tot això cal afegir que s’ha de tenir en consideració que un lladre que s’atreveixi a realitzar l’obertura d’una porta blindada no és un lladre qualsevol, és un lladre amb experiència, preparació i especialitzat al qual no li resultarà complicat aconseguir el seu objectiu , i és que una vegada que hagi aconseguit forçar la porta, un senzill forrellat no li suposarà cap problema per poder accedir a l’interior de qualsevol habitatge o negoci.

I no és que s’estigui dient que els forrellats no serveixin per a res, però aquests són bàsicament aconsellables per a les portes que són massisses, és a dir, per a aquelles portes que al seu interior no es troben buides, ja que d’aquesta manera es garanteix una perfecta fixació i que el forrellat pugui complir amb la seva comesa sense problemes.

A les portes massisses pot dir-se que els panys oferiran una major seguretat, evitant que es puguin produir els temuts robatoris, però per a això és clau assegurar-se que veritablement no és buida i és una porta massissa.

El ser humano lleva décadas y décadas buscando la manera de proteger sus hogares y negocios, así como los bienes materiales de su interior, por eso cada vez más ciudadanos, especialmente en las grandes ciudades, buscan la manera de poder proteger lo que más quieren y poder mantenerlo alejado de manos amantes de lo ajeno.

A medida que pasan los años, a medida que los robos y atracos desgraciadamente se van incrementando, son cada vez más las personas, las familias, las empresas, que quieren integrar en sus domicilios cerraduras que resulten complementarias a las ya existentes en sus puertas blindadas para añadir un plus de seguridad.

Mejorar la seguridad de los hogares y las empresas se ha vuelto indispensable en los tiempos que corren, ya que en los últimos tiempos han aumentado los robos perpetrados por oportunistas, rateros, asaltantes, y ladrones con una amplia experiencia.

Pero, ¿las cerraduras complementarias a las ya existentes son aconsejables? Realmente aumentan de mayor grado la seguridad de hogares y negocios? Si se encuentra dentro del gran grupo de personas que se ha decantado por aumentar la seguridad de su vivienda o empresa, le invitamos a seguir leyendo este contenido para que puedas comprobar cuál de todas las opciones es la más adecuada a tener en consideración.

Puedo instalar una cerradura en mi puerta blindada?

La respuesta es clara: si puede instalar una cerradura en una puerta blindada. Aunque si bien es cierto que se puede llevar a cabo este tipo de trabajos, también resulta indispensable dejar claro que no es lo más recomendable.

Y es que, aunque muchas personas puedan pensar, se trata de una cuestión mucho más psicológica que basada en la seguridad. Muchas son las personas que creen que la instalación de una cerradura en la puerta blindada podrá incrementar la seguridad de su hogar. Craso error.

En realidad, la instalación de una cerradura en una puerta blindada no suele aportar en la gran mayoría de casos un plus de seguridad ni consigue poner mucho más difícil a los casos el acceso a la vivienda o empresa que quiere proteger.

Lo verdaderamente importante a tener en cuenta es que la cerradura debe ser lo más segura posible, es decir, una cerradura que ofrezca las máximas garantías y facilite la sujeción de la puerta blindada, evitando errores que ningún tipo que puedan facilitar el acceso del ladrón o delincuente en el hogar o empresa. Pero, ¿cómo se puede garantizar que la cerradura cumpla realmente su función?

He poner un cerrojo a mi puerta blindada?

Poner un cerrojo acorazado en la puerta blindada de una vivienda o de un negocio no resulta lo más conveniente, ya que esto no aportará más seguridad real a aquellos lugares que más te importan o preocupan que su cerradura principal. Aunque sí es cierto que son muchas las personas que se sienten mucho más seguras y tranquilas instalando un cerrojo en la puerta blindada.

Pero con el tiempo ha quedado más que demostrado que esta ‘tranquilidad y seguridad’ son meramente psicológicas y no tanto a nivel real. Si bien es cierto que algunas de ellas, y según el cacao, pueden llegar a evitar que se produzca un robo o atraco, la gran mayoría de las veces no es así. Taladrar una puerta blindada no resulta nada aconsejable, ya que podría incluso llegar a dañarla.

La instalación de cerraduras en las puertas blindadas no resulta aconsejable ya que éstas se encuentran vacías en su interior. Los tornillos de las mismas no disponen de un punto de anclaje real, ya que el tornillo queda ligado a un pequeño panel de madera que tiene aproximadamente unos 4 mm. Esto significa que tan sólo con un fuerte golpe puede llegar a ser roto con bastante facilidad.

Si quieres instalar un cerrojo, en determinadas ocasiones usted podrá llegar sujetar 2 tornillos en la placa de metal de la puerta, lo que permitirá que el mismo cerrojo ofrezca algo más de seguridad, pero indudablemente no ofrecerá la seguridad necesaria que podría ofrecer con un anclaje correcto y en perfectas condiciones que contara con un total de 4 tornillos.

A todo esto hay que añadir que se debe tener en consideración que un ladrón que se atreva a realizar la apertura de una puerta blindada no es un ladrón cualquiera, es un ladrón con experiencia, preparación y especializado al que no le resultará complicado conseguir su objetivo, y es que una vez que haya conseguido forzar la puerta, un sencillo cerrojo no le supondrá ningún problema para poder acceder al interior de cualquier vivienda o negocio.

Y no es que se esté diciendo que los cerrojos no sirvan para nada, pero estos son básicamente aconsejables para las puertas que son macizas, es decir, para aquellas puertas que en su interior no se encuentran vacías, ya que de esta manera se garantiza una perfecta fijación y que el cerrojo pueda cumplir con su cometido sin problemas.

A las puertas macizas puede decirse que las cerraduras ofrecerán una mayor seguridad, evitando que se puedan producir los temidos robos, pero para ello es clave asegurarse de que verdaderamente no está vacía y es una puerta maciza.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content