Una gran varietat de portes es pot trobar al mercat. Una gran varietat de portes que poden dividir-se en infinitat de tipus de portes segons la manera en el qual es vulguin segmentar, però una gran varietat de portes que a resum podríem dir que es divideixen en quatre grans grups (amb independència dels subgrups i més subgrups que després puguin existir): hi ha el grup de les portes buides, el de les portes blindades, el de les portes cuirassades i el grup de les portes de seguretat.

En les següents línies ens espera en analitzar algunes d’aquestes portes per veure els diferents tipus, quines d’elles són més i menys segures i quines d’elles ens protegeixen més i menys dels lladres amb ànsies d’afanyar-amb allò que no és seu i que no els correspon.

Quina porta triar per a la nostra casa?

Com en qualsevol altre producte les possibilitats entre les quals escollir són enormes, veiem aquí perquè unes portes poden ser més o menys recomanables que les altres i alguns aspectes concrets de cadascuna d’elles:

Si comencem tractant sobre les portes buides podríem dir que aquestes són un dels tipus més instal·lats en el comú de les llars, i això malgrat que aquestes portes són les menys segures del mercat. La resposta a com pot ser que siguin el tipus de portes més instal·lades tot i oferir el menor nivell de seguretat el trobem en el preu, aquestes portes són les més econòmiques, ofereixen un grau de seguretat considerat acceptable per a moltes persones i això fa que les mateixes siguin instal·lades en moltes llars i llocs.

Després si seguim tractant sobre les portes blindades podrem dir que en les mateixes trobaríem el següent baula de seguretat en portes (de menys a més), dit d’una altra manera: les portes blindades ofereixen un grau de seguretat major o bastant més gran que les portes buides .

Les portes blindades es caracteritzen per incorporar alguna (una o dues habitualment) planxes d’acer dins de la porta. Aquestes plaques d’acer que vénen a revestir la fusta són les que aporten un grau addicional de seguretat. Aquest tipus de portes són una mica més costoses econòmicament que les anteriors però la inversió val la pena i cal dir que també estan instal·lades a moltes llars i llocs.

Un aspecte que cal esmentar i que deu ser molt tingut en compte és que, també com en la gran majoria de productes, dins de la categoria de portes blindades hi qualitats i qualitats, hi ha diferents i diferents nivells de seguretat. Dit d’una altra manera, hi ha blindatges i blindatges i hi ha portes blindades la robustesa i gruix de les plaques és molt més gran que altres homologues de la seva mateixa categoria, que altres portes blindades que ofereixen una menor robustesa, nivell o gruix de blindatge.

Encara amb les portes blindades cal esmentar que si bé les mateixes són substancialment millors i més recomanables que les portes buides també tenen un punt feble. El punt feble d’aquestes portes no es troba tant en l’estructura de la mateixes (com és el cas de les portes buides) sinó en el marc que les envolta -i en la pany-.

Els marcs de les portes blindades són de fusta i són relativament fàcils de burlar pel mètode de palanca i el pany jugarà també una peça essencial en la seguretat global de la porta. Per tot això és recomanable assegurar la porta amb un pany fort, de qualitat i que ofereixi totes les garanties. La mateixa hauria de ser reforçada i comptar, com a mínim, amb escut protector. Mai estarà de més afegir un pany addicional embotida per augmentar el nivell de seguretat global de la porta.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×