A l’hora de contractar un manyà professional perquè realitzi la instal·lació del seu pany antibumping a la llar, és important que a més de cenyir-se a instal·lar el pany també li brindi un seguit de consells per augmentar la seguretat de la teva llar, consells com els que s’esmenten a continuació:

A més de la instal·lació d’un pany de seguretat, també es recomana apostar per comptar amb una porta d’alta seguretat amb el principal objectiu de dificultar als lladres l’accés a l’habitatge, ja que lògicament si es posseeix una bona pany però la porta no brinda la suficient seguretat, els delinqüents podran trobar la fórmula per endinsar a l’interior de l’habitatge.

Un altre consell essencial a tenir en consideració és que quan s’estigui a l’interior de la casa la porta es trobi sempre tancada amb clau. És a dir, que ha de donar-li almenys una volta a la clau i millor si són dos, a més de deixar-la posada. D’aquesta manera no només podrà obrir la porta amb major rapidesa, sinó que dificultarà encara més la possibilitat que puguin entrar lladres a l’habitatge.

A l’hora de deixar la clau posada a la porta, és important assenyalar que quan arriba la nit és aconsellable que la mateixa sigui col·locada en forma diagonal, ja que serà la millor fórmula per aconseguir que els pispes puguin expulsar la clau de la porta i tinguin major nombre de probabilitats d’obrir la porta.

Per acabar, però no per això menys important, un altre rellevant consell a tenir en consideració és que la seguretat màxima no existeix, ja que els delinqüents sempre van trobant nous mètodes per saltar-se les mesures de seguretat, per això resulta tan important anar adaptant-se a nous temps i anar actualitzant les mesures de seguretat de l’habitatge per d’aquesta manera poder comptar sempre amb els mètodes de seguretat més avançats del moment i dificultar als pispes l’accés a la seva llar.

Si vol poder protegir als seus éssers estimats així com els seus béns i pertinences, és important millorar les mesures de seguretat de tant en tant. I és que com es deia, els lladres també es van modernitzant i trobant maneres d’evitar els nous mètodes de seguretat que van sorgint en el mercat.

És per aquest motiu que s’aconsella que cada pocs anys es vagi canviant el pany de l’habitatge. D’aquesta manera sempre es podrà comptar amb el pany més actual i moderna del moment, i aconseguir la seguretat que es desitja per a la llar i els béns que hi ha al seu interior.

Malgrat els molts avenços que ha experimentat el món dels últims anys, no es pot dir que aquests hagin aconseguir parar-los els peus als pispes, però sí que és cert que han aconseguit frenar-se de manera considerable, per això resulta tan important apostar per la panys antibumping que ajudin a desanimar la gran majoria de lladres a continuar amb les seves intencions de endinsar-se en un habitatge concret.

Recordar que si es vol augmentar la seguretat de l’habitatge de manera adequada, el més important és acudir a un professional en serralleria que sàpiga donar-li el millor assessorament i la millor ajuda perquè pugui escollir el pany que més s’ajusti al que necessita.

No deixeu les portes de la seva llar ‘de bat a bat’ convidant als lladres a entrar al seu habitatge a robar i aposti per equipar la seva llar amb mesures de seguretat efectives que frenin als lladres del seu intent de robar en el seu habitatge. Un pany inadequada, un pany de mala qualitat, un pany antiga, pot portar greus conseqüències als que no presten atenció a aquest aspecte tan summament rellevant.

Ara que ja coneix els panys que necessiten els seus immobles, ja siguin cases, locals comercials i oficina, no dubteu a fer aquesta petita però útil inversió. Invertir en seguretat sempre ha estat la millor alternativa que té al seu abast. Protegir el que més vol no és tan car com s’imagina.