Una bona manera, renovadora i poc freqüent, de treure les millors característiques de la combinació de dos materials. Fusta i alumini o alumini i PVC.

Característiques de les finestres mixtes

Normalment, estan fetes mitjançant un exterior d’alumini i un interior de fusta. Aquesta combinació dóna com a resultat un disseny altament aïllant i resistent. La fusta laminada ens aporta valors aïllants tèrmics i acústics, ia més evitarà la humitat exterior.

Per la seva banda, l’alumini exterior allargarà la vida de la nostra finestra. Aquest tipus de finestres són reciclables i biodegradables, són fàcils de netejar, tenen nombrosos acabats diferents i equilibren la humitat.

Podrem trobar finestres mixtes de dos tipus:

Finestres de fusta i alumini. La cara exterior serà d’alumini, la qual no s’oxida i suporta bé les condicions climàtiques de l’exterior. L’interior quedarà amb l’estètica de la fusta i les seves qualitats aïllants.

Finestres de PVC i alumini. Tots dos materials de llarga durada, sense necessitat de manteniments. Podrem personalitzar la part de l’alumini interior al nostre gust, amb els acabats que desitgem. I l’interior de PVC ens aïllarà tèrmica i acústicament.

Aquesta classe de finestres compta amb una sèrie de mesures estàndard per renovar casa teva, però també podrem obtenir dissenys personalitzats i adaptats a les dimensions que desitgem. Amb aquest tipus de combinacions obtindrem els millors beneficis de cadascuna de les matèries que el componen. En contrapunt, estarem tractant amb un producte molt més car a la resta d’opcions

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×