Una bona manera, renovadora i poc freqüent, de treure les millors característiques de la combinació de dos materials. Fusta i alumini o alumini i PVC.

Característiques de les finestres mixtes

Normalment, estan fetes mitjançant un exterior d’alumini i un interior de fusta. Aquesta combinació dóna com a resultat un disseny altament aïllant i resistent. La fusta laminada ens aporta valors aïllants tèrmics i acústics, ia més evitarà la humitat exterior.

Per la seva banda, l’alumini exterior allargarà la vida de la nostra finestra. Aquest tipus de finestres són reciclables i biodegradables, són fàcils de netejar, tenen nombrosos acabats diferents i equilibren la humitat.

Podrem trobar finestres mixtes de dos tipus:

Finestres de fusta i alumini. La cara exterior serà d’alumini, la qual no s’oxida i suporta bé les condicions climàtiques de l’exterior. L’interior quedarà amb l’estètica de la fusta i les seves qualitats aïllants.

Finestres de PVC i alumini. Tots dos materials de llarga durada, sense necessitat de manteniments. Podrem personalitzar la part de l’alumini interior al nostre gust, amb els acabats que desitgem. I l’interior de PVC ens aïllarà tèrmica i acústicament.

Aquesta classe de finestres compta amb una sèrie de mesures estàndard per renovar casa teva, però també podrem obtenir dissenys personalitzats i adaptats a les dimensions que desitgem. Amb aquest tipus de combinacions obtindrem els millors beneficis de cadascuna de les matèries que el componen. En contrapunt, estarem tractant amb un producte molt més car a la resta d’opcions