LES FINESTRES D’ALUMINI

D’estètica actual, ofereix innombrables acabats, és 100% reciclable i amb prou feines necessita manteniment.

Característiques del Alumini

Aquest tipus de finestra és menys comú a les de fusta o PVC, però es tracta d’una classe resistent i d’estètica contemporània. A més permeten grans obertures i superfícies grans de vidre. Requereixen de poc manteniment i són realment duradores, ens assegurarem un acabat perfecte al llarg dels anys. Una altra de les seves qualitats és que no és oxidable i pots personalitzar el disseny de la teva finestra del tot, podrà triar un color per a una part i un altre per a la contra.

Disposarem de diferents colors i acabats per adaptar aquesta classe de finestra a l’estil de la nostra llar. Podrem generar grans finestrals o finestres corredisses amb aquest material. Les finestres d’alumini compten amb un preu molt assequible dins de l’oferta en un altre tipus de materials. El seu disseny és modelable i es podran obtenir diferents formats personalitzats al gust del client.

En contra de l’alumini està la seva falicidad a l’hora de picar-se o desmejorarse amb possibles rapes o cops. També caldrà tenir en compte que de vegades generen condensació i crearan gotes o vapor en els vidres de les finestres de la casa.

Es tracta d’un material conductor, de manera que necessita d’un no conductor entre els seus perfils per contrarestar els canvis de temperatura. El seu rendiment tèrmic i acústic és bo. Però si que una dada a tenir en compte és la naturalesa conductora del metall i els seus efectes en l’aïllament tèrmic del nostre habitatge. Aquest tipus de finestres pot suposar una pèrdua energètica i econòmica si no contenen un bo no conductor que ens aïlli de la temperatura exterior.

En el cas d’obtenir unes bones finestres d’alumini els beneficis seran notables. Estalvi energètic de les finestres d’alumini segons la seva classe:

Corredera: 15% d’estalvi energètic.

Abatible: 20% d’estalvi energètic.

Ruptura pont tèrmic, abatible: 40% d’estalvi energètic.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Ves al contingut