Dels millors aïllant acústics i tèrmics, les finestres d’aquest material ens asseguraran un estalvi energètic i una estètica càlida i acollidora.

Característiques de la fusta

És càlida, té un encant especial i la seva estètica és propera i natural. La mare té moltes qualitats positives a tenir en compte. Es tracta d’un bon aïllant tant acústic com tèrmic, gràcies a aquest material podrem estar resguardats de temperatures exteriors i sorolls aliens.

També tindrem al nostre abast un gran ventall de diferents fustes, amb tonalitats i vetes diferents. Una altra opció estètica per aquesta matèria és la pintura, podrem donar-li el color que desitgem sense cap problema. En la nostra mà està el respectar la seva estètica natural o el aportar algun tipus de color o envernissat.

Sí que cal tenir en compte que es tracta d’un material més car que la resta i més complex de mantenir. Però no hi ha dubte que es tracta d’un element autèntic, amb un estètica característica, acollidora i propera.

Depenent de la fusta que triem per a les nostres finestres, obtindrem unes característiques o unes altres.

Roure: fusta noble. Aquest tipus de fusta no requereix cap tipus de tractament especial. És duradora, càlida i una bona inversió a la llarga.

Fustes exòtiques: actualment, aquesta fusta s’utilitza molt a l’hora de generar finestres. Són més assequibles que les fustes nobles però requereixen de tractaments específics per a la seva llarga durada.

Fusta de coníferes: les vendes realitzades amb aquest material es caracteritzen per ser assequibles, però igual que les exòtiques requereixen de cures i manteniment.

Però si el que realment volem és una fusta ecològica que certifiqui que ha estat conreada en boscos sostenibles que respectin el medi ambient, podrem obtenir-la. El FSC, Consell d’Administració Forestal, podrà assegurar-nos que la fusta que utilitzem per la nostra llar s’ha obtingut d’aquesta manera.

També, el PEFC (Programa de Certificació Forestal), podrà garantir-nos aquesta gestió sostenible de la fusta.

Per què optar per la fusta?

La fusta és un bon material, autèntic i durador. Aquest ens assegura un bon rendiment acústic i tèrmic, un longevitat i una estètica. A més es presenten en diferents formats o és adaptable a les nostres dimensions.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×