Vols instal·lar unes bones finestres a casa teva? Unes que t’aïllin del soroll i temperatura exterior? Les finestres són un element molt important per a la nostra casa, que pot garantir-nos un confort i estalvi a tenir en compte.

El PVC és un material barat i que ofereix gran quantitat de beneficis aïllants per la nostra llar. La seva instal·lació és senzilla, fàcil i no requereix de manteniments específics.

Característiques del PVC

Actualment aquest tipus de finestres PVC són molt utilitzades, pel bon resultat final que ofereixen i la seva assequible preu. No es deterioren amb el pas del temps i són molt resistents als diferents canvis climàtics que puguin patir. Un altre punt a favor és el seu manteniment, tot just necessiten cures especials. Amb una simple esponja i aigua podrem netejar les nostres finestres i deixar-les com el primer dia.

Són accessibles, compten amb diferents models i colors i són absolutament reciclables, íntegrament.

El famós PVC o clorur de polivinil, prové de variants del petroli en conjunt amb la sal. Aquest tipus de plàstic conté nombroses propietats, són resistents al foc, l’aigua, la força i possibles canvis flexibles. I sens dubte el seu principal valor resideixen en el seu poder aïllant, evita sorolls i ens protegeix de les temperatures de l’exterior.

Hi ha mesures estàndards de finestres de PVC i la seva instal·lació és ràpida i senzilla. En un dia o dos, podrem gaudir dels beneficis d’aquest tipus de producte.

Un altre pro d’aquestes finestres és que podem trobar-les en diferents formats, des de la típica finestra, a corredisses, finestres de sostre o altres variants. A més, tindrem acabats en mate o en brillant, a triar, segons els nostres gustos.

En resum, es tracta d’un material resistent, aïllant i de bona qualitat. Tindrem l’interior de la nostra llar protegit de sorolls i temperatures externes i tot això a un preu molt assequible per a la nostra butxaca.

Una dada important a conèixer, és que si instal·lem una finestra abatible de PVC obtindrem un 60% d’estalvi energètic a la nostra llar.

Quieres instalar unas buenas ventanas en tu casa? Unas que te aísla del ruido y temperatura exterior? Las ventanas son un elemento muy importante para nuestra casa, que puede garantizarnos un confort y ahorro a tener en cuenta.

El PVC es un material barato y que ofrece gran cantidad de beneficios aislantes para nuestro hogar. Su instalación es sencilla, fácil y no requiere de mantenimientos específicos.

Características del PVC

Actualmente este tipo de ventanas PVC son muy utilizadas, por el buen resultado final que ofrecen y su asequible precio. No se deterioran con el paso del tiempo y son muy resistentes a los diferentes cambios climáticos que puedan sufrir. Otro punto a favor es su mantenimiento, apenas necesitan cuidados especiales. Con una simple esponja y agua podremos limpiar nuestras ventanas y dejarlas como el primer día.

Son accesibles, cuentan con diferentes modelos y colores y son absolutamente reciclables, íntegramente.

El famoso PVC o cloruro de polivinilo, proviene de variantes del petróleo en conjunto con la sal. Este tipo de plástico contiene numerosas propiedades, son resistentes al fuego, el agua, la fuerza y ​​posibles cambios flexibles. Y sin duda su principal valor reside en su poder aislante, evita ruidos y nos protege de las temperaturas del exterior.

Existen medidas estándares de ventanas de PVC y su instalación es rápida y sencilla. En un día o dos, podremos disfrutar de los beneficios de este tipo de producto.

Otro pro de estas ventanas es que podemos encontrarlas en diferentes formatos, desde la típica ventana, correderas, ventanas de techo u otras variantes. Además, tendremos acabados en mate o en brillo, a elegir, según nuestros gustos.

En resumen, se trata de un material resistente, aislante y de buena calidad. Tendremos el interior de nuestro hogar protegido de ruidos y temperaturas externas y todo ello a un precio muy asequible para nuestro bolsillo.

Un dato importante a conocer, es que si instalamos una ventana abatible de PVC obtendremos un 60% de ahorro energético en el hogar.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content