Vols instal·lar unes bones finestres a casa teva? Unes que t’aïllin del soroll i temperatura exterior? Les finestres són un element molt important per a la nostra casa, que pot garantir-nos un confort i estalvi a tenir en compte.

El PVC és un material barat i que ofereix gran quantitat de beneficis aïllants per la nostra llar. La seva instal·lació és senzilla, fàcil i no requereix de manteniments específics.

Característiques del PVC

Actualment aquest tipus de finestres PVC són molt utilitzades, pel bon resultat final que ofereixen i la seva assequible preu. No es deterioren amb el pas del temps i són molt resistents als diferents canvis climàtics que puguin patir. Un altre punt a favor és el seu manteniment, tot just necessiten cures especials. Amb una simple esponja i aigua podrem netejar les nostres finestres i deixar-les com el primer dia.

Són accessibles, compten amb diferents models i colors i són absolutament reciclables, íntegrament.

El famós PVC o clorur de polivinil, prové de variants del petroli en conjunt amb la sal. Aquest tipus de plàstic conté nombroses propietats, són resistents al foc, l’aigua, la força i possibles canvis flexibles. I sens dubte el seu principal valor resideixen en el seu poder aïllant, evita sorolls i ens protegeix de les temperatures de l’exterior.

Hi ha mesures estàndards de finestres de PVC i la seva instal·lació és ràpida i senzilla. En un dia o dos, podrem gaudir dels beneficis d’aquest tipus de producte.

Un altre pro d’aquestes finestres és que podem trobar-les en diferents formats, des de la típica finestra, a corredisses, finestres de sostre o altres variants. A més, tindrem acabats en mate o en brillant, a triar, segons els nostres gustos.

En resum, es tracta d’un material resistent, aïllant i de bona qualitat. Tindrem l’interior de la nostra llar protegit de sorolls i temperatures externes i tot això a un preu molt assequible per a la nostra butxaca.

Una dada important a conèixer, és que si instal·lem una finestra abatible de PVC obtindrem un 60% d’estalvi energètic a la nostra llar.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×