Resistents, modernes i actuals. Les portes metàl·liques ofereixen una àmplia gamma de productes que perduraran en el temps i donaran un to discret i contemporani a la nostra llar.

Característiques de les portes de ferro

Aquest tipus de disseny, pot ser una molt bona opció si el que volem és aportar un aspecte modern i actual a la nostra llar. No requereixen tot just de manteniment, podrem despreocupar de les cures que solen necessitar les portes de fusta.

No obstant això, hem de tenir una especial cura amb les humitats de la nostra llar o oficina. Si comptem amb un espai on la humitat és constant correrem el perill que les nostres portes s’oxidin i facin malbé. Una bona manera de protegir-les de les humitats és tractar-les i tenyir. Aquestes capes protectores realitzaran la seva tasca i tindrem la seguretat que perduren molt més temps. Ofereixen també una molt bona hermeticitat i estanqueïtat. Podrem aconseguir productes aïllants tèrmics i acústics.

Les cures que requereixen són mínims, podrem netejar la nostra porta metàl·lica amb un drap mullat i sabó. Podràs oblidar-te de cures complexos i atencions constants.

Per la resta, aquest tipus de portes són molt resistents i duradores. A més comptem amb nombrosos acabats, colors i textures a triar, podrem decantar-nos per l’estil que millor es correspongui amb el de la nostra llar. Destaquem d’aquest tipus de portes l’alta seguretat que ofereixen.

Si el que estem buscant és seguretat i durabilitat, aquesta és la nostra opció. Portes difícils de forçar i que ofereixen una enorme resistència al desgast climàtic.