QUÈ SÓN ELS PANYS INTEL·LIGENTS I LES SEVES CARACTERÍSTIQUES

Les noves tecnologies cada vegada s’han anat instaurant amb més força en les nostres vides. Es podria dir que l’era digital que estem vivint actualment està deixant una important petjada entre nosaltres, en el nostre dia a dia.

Els molts avenços tecnològics que està patint el món s’estan aplicant en tots els sectors, i més, i el món dels panys no es queda enrere en aquest sentit. Els panys estan en constant evolució convertint-se en panys molt més segures, modernes i complexes d’obrir fins i tot per aquells lladres amb més experiència en robatoris.

Els que desitgen apostar per la panys més avançades del moment, han de decantar-se per apostar per instal·lar en les portes panys intel·ligents que els ajudin a incrementar considerablement la seguretat de la seva llar.

Què són els panys intel·ligents?

Lògicament, igual que succeeix amb qualsevol altre pany, la funció primordial dels panys intel·ligents és garantir que la porta només pugui ser oberta per persones que realment estiguin autoritzades a fer-ho. La gran diferència és que, en tractar de panys intel·ligents, panys que han evolucionat de manera important en comparació als models tradicionals, la seguretat que ofereixen és de manera digital.

Segons el pany intel·ligent que s’esculli, la mateixa podrà ser oberta a través d’un mitjà o un altre. En l’actualitat, es pot afirmar que una de les panys intel·ligents més venudes és la TESA, i això és degut al fet que la mateixa permet poder obrir el pany a través del propi mòbil o bé a través d’un petit comandament a distància. Això permet que es tracti d’un pany molt sofisticada, segura i còmoda a l’hora d’obrir i tancar.

Realment, els panys intel·ligents estan principalment dissenyades per poder ser obertes fent simplement ús del telèfon mòbil. Això permet que les persones que no hagin de carregar amb les claus ni tampoc preocupar-se per elles quan es surt de la llar.

I és que ha quedat totalment demostrat que resulta molt més fàcil oblidar / perdre les claus de casa que el telèfon mòbil. Això és degut a que les persones es troben molt més preocupades per haver agafat i guardat el seu mòbil que les claus de l’habitatge.

 

Avantatges dels panys intel·ligents

No hi ha dubte alguna que la instal·lació dels panys intel·ligents a les portes ha aconseguit millorar de manera important la seguretat dels habitatges. Fins fa relativament poc temps, les mateixes eren molt fàcils de manipular i obrir pels delinqüents, però avui en dia, i gràcies a la important millora i avenç que han patit, resulten molt més segures.

Una altra important avantatge a esmentar és que resulten veritablement còmodes d’obrir i tancar a través del mòbil, i és que a través d’una senzilla aplicació del telèfon mòbil es podrà obrir i tancar el pany segons les necessitats que es puguin tenir. Són tan summament còmodes que no es trigarà a oblidar el destorb de portar sempre les claus a sobre.

També cal afegir que les mateixes són molt fàcils d’usar, de tal manera que pràcticament qualsevol membre de la família podrà obrir i tancar la porta fàcilment sense tenir cap coneixement d’informàtica. És tan fàcil que fins i tot persones grans amb l’aplicació instal·lada ja en el seu mòbil podran obrir i tanqueu còmodament i sense pors a equivocar-se, ja que només es necessita un codi que permetrà obrir / tancar.

Els panys intel·ligents estan causant gran furor, per això l’auge en l’ús de les mateixes és veritablement sorprenent. A més, cal afegir que afegir que els panys intel·ligents són molt senzilles d’instal·lar, el que significa que si s’és una mica manetes no serà necessari haver de contactar amb un manyà de Soluciones perquè es faci càrrec de la instal·lació del pany intel·ligent .

En escassos minuts es pot tenir instal·lada un pany intel·ligent a la porta de la llar, però lògicament per aconseguir que la mateixa quedi correctament instal·lada cal llegir acuradament totes les instruccions que ofereix el fabricant, i el cas de tenir el més mínim dubte trucar a un manyà que es faci càrrec de la seva instal·lació de manera segura, ràpida i eficaç.

¿Els panys intel·ligents només es poden obrir amb el mòbil?

No, per descomptat que no. Els panys intel·ligents no només poden ser obertes a través del telèfon mòbil, sinó que hi ha altres eines o possibilitats per procedir a la seva obertura o tancament. Hi ha molts models de panys intel·ligents que poden ser obertes amb claus tradicionals, tot i que també hi ha molts altres models que es poden obrir amb comandaments a distància.

Però com bé es deia, al mercat es poden trobar una infinitat de models de panys intel·ligents a la venda a triar, és precisament per aquest motiu que cada vegada estan més de moda els panys intel·ligents que requereixen de l’empremta dactilar, les quals es estan començant a fer un important buit entre els panys tradicionals, ja que d’aquesta manera no són necessaris ni els mòbils ni les claus per poder obrir la porta.

Són segures els panys intel·ligents?

Lògicament, com tots els panys, no brinden una seguretat al 100%, ja que els professionals en la matèria tenen un llarg treball per davant per evitar que els hackers puguin accedir a un habitatge amb aquesta classe de panys sense problemes. Les empreses no deixen d’investigar sobre això per millorar dia rere dia aquest tipus de panys.

En els últims anys, són molts els avenços que s’han aconseguit, avenços que han permès fer molt més segures aquestes panys, però encara queda molt per fer, ja que els hackers també avancen molt ràpid a l’hora de trobar la manera d’obrir aquest tipus de panys. I és que les primeres panys intel·ligents el mercat eren realment fàcils de manipular i obrir.

Actualment, es pot afirmar que resulten molt més segures que les primeres que van sortir al mercat, encara que no pot dir-se que les mateixes siguin segures al 100%. I és que els hackers mai dormen, sempre estan buscant noves vulnerabilitats a través de les quals atacar un pany d’aquest tipus i aconseguir obrir-la. Així i tot, els experts confirmen que aquest tipus de panys són força segures i còmodes.

El gran avantatge és que la gran majoria de fallades, la gran majoria de vulnerabilitats, ja han estat detectats pels experts i reparats, aconseguint unes panys molt més efectives quant a la seva funció es refereix. Això ha fet que cada vegada siguin més els habitatges particulars i empreses apostin per els panys intel·ligents per protegir els seus béns.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Ves al contingut