On es troba l’empresa Ezcurra?

Ezcurra és una empresa basca, concretament situada a la guipuscoana localitat de Escoriaza. De forma més detallada es pot dir que Panys Ezcurra té la seva seu principal al número 31 del carrer Aranburuzabala.

Cilindres d’alta seguretat Ezcurra

L’ensenya panys Ezcurra disposa de diferents opcions en cilindres d’alta seguretat. Segons siguin les necessitats particulars podrà tenir la necessitat més específica d’una manera o altre.

Un dels models de panys Ezcurra pel que fa als cilindres d’alta seguretat és el cilindre d’alta seguretat Ds-15. Aquest model és un dels millors i més avançats models que es podran trobar a tot el mercat.

El model Ds-15 és un model de perfil europeu i compta amb el sistema de protecció anti-bumping, aquests són dos dels atributs més demandats pels clients i aquest model en concret incorpora tots dos.

Una de les grans característiques diferencials del model Ds-15 és que a més compta amb un sistema d’anti-trepant frontal. No tots els models disposen d’aquest mecanisme de protecció i sens dubte el mateix resulta molt interessant ja que protegeix davant d’un intent d’atacar el cilindre de la porta mitjançant trepat del mateix per part dels lladres.

L’anterior és summament important doncs evitar el trepat d’un pany impedeix la manipulació del cilindre, si a tot això li sumem que aquest model de cilindre també compta amb sistema per evitar el mètode de la rossinyol, sistema per evitar tot tipus de mestrejament i compta amb ni més ni menys que amb sis pistons, ens trobem davant d’un model, la veritat, molt complet.

Un altre model molt interessant que ofereix Ezcurra en cilindres d’alta seguretat és cilindre anomenat K30. El mateix compta amb les més avançades mesures de seguretat, com ara els ja esmentats sistemes per combatre el bumping i els intents de trepant, alhora que compta amb fins a 17 pistons d’acer inoxidable.

Finalment, parlant dels cilindres d’alta seguretat Ezcurra però fent-ho des de la seva gamma més senzilla i econòmica, dir que el model K20 és un cilindre ideal dins d’aquesta categoria. Ofereix les prestacions bàsiques més que suficients en molts casos per a l’àmbit residencial i les ofereix a un molt bon preu.

Panys Ezcurra

En el cas dels panys Ezcurra començarem a l’inrevés de com ho hem fet en l’apartat anterior, en el cas dels panys Ezcurra començarem del model més senzill fins als models més avançats.

La gamma més bàsica i econòmica dels panys Ezcurra és la gamma 300. La gamma 300 compta amb tres variants de la mateixa, concretament existeixen els models 300, 255 i el model 350. En realitza els tres models de la gamma 300 són absolutament idèntics en tot excepte en el color.

Així, parlant de la gamma 300 dels panys Ezcurra en general, dir que la mateixa és una gamma que ofereix una molt bona relació qualitat vs preu pel que fa als panys de seguretat. Tots els models de la gamma 300 dels panys Ezcurra vénen equipats amb un cilindre exterior amb protecció anti-trepant que eviten la manipulació del mateix i incorporen 3 claus.

Fent un pas més, avançant cap al següent esglaó, veiem que el següent nivell de forrellats Ezcurra es troba en aquells de la gamma 400. Dins d’aquesta gamma resulta extremadament recomanable el model 450R, aquest model inclou cilindre de seguretat. El model 451 és similar al model 450R però sense incloure cadena i si ens cenyim al model 400 el mateix ve dotat de sistema anti-palanca.

Finalment, situats en la gamma superior dels panys Ezcurra ens trobem amb els panys de la gamma 500. D’aquests destacar el model 500R-DS, un model que compta amb cadena i cilindre d’alta seguretat exterior. També resulta recomanable el model 501 tot i que aquest no té cadena.