On es troba l’empresa Ezcurra?

Ezcurra és una empresa basca, concretament situada a la guipuscoana localitat de Escoriaza. De forma més detallada es pot dir que Panys Ezcurra té la seva seu principal al número 31 del carrer Aranburuzabala.

Cilindres d’alta seguretat Ezcurra

L’ensenya panys Ezcurra disposa de diferents opcions en cilindres d’alta seguretat. Segons siguin les necessitats particulars podrà tenir la necessitat més específica d’una manera o altre.

Un dels models de panys Ezcurra pel que fa als cilindres d’alta seguretat és el cilindre d’alta seguretat Ds-15. Aquest model és un dels millors i més avançats models que es podran trobar a tot el mercat.

El model Ds-15 és un model de perfil europeu i compta amb el sistema de protecció anti-bumping, aquests són dos dels atributs més demandats pels clients i aquest model en concret incorpora tots dos.

Una de les grans característiques diferencials del model Ds-15 és que a més compta amb un sistema d’anti-trepant frontal. No tots els models disposen d’aquest mecanisme de protecció i sens dubte el mateix resulta molt interessant ja que protegeix davant d’un intent d’atacar el cilindre de la porta mitjançant trepat del mateix per part dels lladres.

L’anterior és summament important doncs evitar el trepat d’un pany impedeix la manipulació del cilindre, si a tot això li sumem que aquest model de cilindre també compta amb sistema per evitar el mètode de la rossinyol, sistema per evitar tot tipus de mestrejament i compta amb ni més ni menys que amb sis pistons, ens trobem davant d’un model, la veritat, molt complet.

Un altre model molt interessant que ofereix Ezcurra en cilindres d’alta seguretat és cilindre anomenat K30. El mateix compta amb les més avançades mesures de seguretat, com ara els ja esmentats sistemes per combatre el bumping i els intents de trepant, alhora que compta amb fins a 17 pistons d’acer inoxidable.

Finalment, parlant dels cilindres d’alta seguretat Ezcurra però fent-ho des de la seva gamma més senzilla i econòmica, dir que el model K20 és un cilindre ideal dins d’aquesta categoria. Ofereix les prestacions bàsiques més que suficients en molts casos per a l’àmbit residencial i les ofereix a un molt bon preu.

Panys Ezcurra

En el cas dels panys Ezcurra començarem a l’inrevés de com ho hem fet en l’apartat anterior, en el cas dels panys Ezcurra començarem del model més senzill fins als models més avançats.

La gamma més bàsica i econòmica dels panys Ezcurra és la gamma 300. La gamma 300 compta amb tres variants de la mateixa, concretament existeixen els models 300, 255 i el model 350. En realitza els tres models de la gamma 300 són absolutament idèntics en tot excepte en el color.

Així, parlant de la gamma 300 dels panys Ezcurra en general, dir que la mateixa és una gamma que ofereix una molt bona relació qualitat vs preu pel que fa als panys de seguretat. Tots els models de la gamma 300 dels panys Ezcurra vénen equipats amb un cilindre exterior amb protecció anti-trepant que eviten la manipulació del mateix i incorporen 3 claus.

Fent un pas més, avançant cap al següent esglaó, veiem que el següent nivell de forrellats Ezcurra es troba en aquells de la gamma 400. Dins d’aquesta gamma resulta extremadament recomanable el model 450R, aquest model inclou cilindre de seguretat. El model 451 és similar al model 450R però sense incloure cadena i si ens cenyim al model 400 el mateix ve dotat de sistema anti-palanca.

Finalment, situats en la gamma superior dels panys Ezcurra ens trobem amb els panys de la gamma 500. D’aquests destacar el model 500R-DS, un model que compta amb cadena i cilindre d’alta seguretat exterior. També resulta recomanable el model 501 tot i que aquest no té cadena.

Donde se encuentra la empresa Ezcurra?

Ezcurra es una empresa vasca, concretamente situada en la guipuzcoana localidad de Escoriaza. De forma más detallada se puede decir que Cerraduras Ezcurra tiene su sede principal en el número 31 de la calle Aranburuzabala.

Cilindros de alta seguridad Ezcurra

La enseña cerraduras Ezcurra dispone de diferentes opciones en cilindros de alta seguridad. Según sean las necesidades particulares podrá tener la necesidad más específica de un modo u otro.

Uno de los modelos de cerraduras Ezcurra respecto a los cilindros de alta seguridad es el cilindro de alta seguridad S-15. Este modelo es uno de los mejores y más avanzados modelos que se podrán encontrar en todo el mercado.

El modelo S-15 es un modelo de perfil europeo y cuenta con el sistema de protección anti-bumping, estos son dos de los atributos más demandados por los clientes y este modelo en concreto incorpora ambos.

Una de las grandes características diferenciales del modelo S-15 es que además cuenta con un sistema de anti-taladro frontal. No todos los modelos disponen de este mecanismo de protección y sin duda el mismo resulta muy interesante ya que protege ante un intento de atacar el cilindro de la puerta mediante taladrado del mismo por parte de los ladrones.

Lo anterior es sumamente importante pues evitar el taladrado de una cerradura impide la manipulación del cilindro, si a todo esto le sumamos que este modelo de cilindro también cuenta con sistema para evitar el método de la ganzúa, sistema para evitar todo tipo de amaestramiento y cuenta con nada menos que con seis pistones, nos encontramos ante un modelo, la verdad, muy completo.

Un altre model molt interessant que ofereix Ezcurra en cilindres d’alta seguretat és cilindre anomenat K30. El mateix compta amb les més avançades mesures de seguretat, com ara els ja esmentats sistemes per combatre el bumping i els intents de trepant, alhora que compta amb fins a 17 pistons d’acer inoxidable.

Finalment, parlant dels cilindres d’alta seguretat Ezcurra però fent-ho des de la seva gamma més senzilla i econòmica, dir que el model K20 és un cilindre ideal dins d’aquesta categoria. Ofereix les prestacions bàsiques més que suficients en molts casos per a l’àmbit residencial i les ofereix a un molt bon preu.

Cerraduras Ezcurra

En el caso de las cerraduras Ezcurra empezaremos al revés de como lo hemos hecho en el apartado anterior, en el caso de las cerraduras Ezcurra empezaremos del modelo más sencillo hasta los modelos más avanzados.

La gama más básica y económica de las cerraduras Ezcurra es la gama 300. La gama 300 cuenta con tres variantes de la misma, concretamente existen los modelos 300, 255 y el modelo 350. En realiza los tres modelos de la gama 300 son absolutamente idénticos en todo excepto en el color.

Así, hablando de la gama 300 de las cerraduras Ezcurra en general, dijo que la misma es una gama que ofrece una muy buena relación calidad vs precio con respecto a las cerraduras de seguridad. Todos los modelos de la gama 300 de las cerraduras Ezcurra vienen equipados con un cilindro exterior con protección anti-taladro que evitan la manipulación del mismo e incorporan 3 llaves.

Dando un paso más, avanzando hacia el siguiente escalón, vemos que el siguiente nivel de cerrojos Ezcurra se encuentra en aquellos de la gama 400. Dentro de esta gama resulta extremadamente recomendable el modelo 450R, este modelo incluye cilindro de seguridad. El modelo 451 es similar al modelo 450R pero sin incluir cadena y si nos ceñimos al modelo 400 el mismo viene dotado de sistema anti-palanca.

Finalmente, situados en la gama superior de las cerraduras Ezcurra nos encontramos con las cerraduras de la gama 500. De estos destacar el modelo 500R-DS, un modelo que cuenta con cadena y cilindro de alta seguridad exterior. También resulta recomendable el modelo 501 aunque este no tiene cadena.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content