Els panys complementàries Fac són ideals per evitar que ens puguin entrar a robar a través d’un mètode tan conegut i tan utilitzat pels lladres com és el bumping. Amb aquest tipus de panys la possibilitat que ens entrin a robar mitjançant bumping quedarà completament desactivada.

Anals dels panys FAC

La marca de panys Fac no és precisament una marca de nova creació, ni de bon tros, l’ensenya Fac és una ensenya nascuda l’any 1931 i en el seu moment van ser pioners en la realització dels panys de barra que incorporen clau. Per descomptat, amb el temps, han anat sortint altres competidors en el mateix segment de panys que adopten característiques similars als panys amb barra i clau de Fac però no són forrellats Fac realment.

També resulta ben cert que els forrellats Fac han anat evolucionat amb els anys i s’han anat adaptant sempre a les noves tecnologies i avenços que al llarg de la història han anat, segueixen i seguiran apareixent.

Un altre aspecte destacable de l’evolució històrica de Fac és que de la mateixa manera que els seus productes han anat evolucionant tècnicament a la calor de l’aparició de noves tecnologies, de nous processos i de nous procediments, el disseny dels productes també ha seguit una franca, clara i nítida evolució.

Així, la combinació tècnica de prestacions tècniques i d’atributs de disseny que tenen en l’actualitat els productes de l’ensenya Fac fa que els mateixos siguin dels productes amb uns majors atractius del mercat.

Actualment hi ha al mercat panys Fac de totes les mides, de tots els colors, de tots els dissenys, de tots els preus i aptes per a tot tipus d’usos. Així, per exemple, tant poden trobar panys molt econòmiques i senzilles com poden trobar-panys molt sofisticades i d’imports més elevats. De la mateixa manera, en l’actualitat, poden trobar-panys que serveixen per protegir llars, altres per protegir trasters i fins i tot hi ha models determinats que serveixen per aportar protecció a vehicles.

Com són els panys Fac?

Els panys Fac es caracteritzen per incorporar un mecanisme de tancament que impedeix que el pany pugui ser forçada mitjançant el sistema clàssic de l’apalancament i també és resistent als intents d’assalt i atac mitjançant el sistema del bumping.

Un altre aspecte molt destacable i interessant dels panys Fac és que les mateixes resulten òptimes, resulten ideals per a combinar-les amb alguna altra pany d’un altre tipus que incorpori la porta. Sent molt ressenyable que els panys de Fac poden ser instal·lades en tot tipus de portes, incloent -per descomptat- les portes blindades.

Per a les persones que es preocupen pel preu dir-los que els panys de Fac resulten ideals, ja que les mateixes són unes panys que tenen una gran qualitat i que ofereixen unes grans prestacions però que alhora tenen un preu més que interessant. Són panys de bon preu, el que les fa ideals per a tot tipus de públic.

De manera que els panys Fac esdevenen una peça complementària ideal per reforçar la seguretat de qualsevol llar, de qualsevol lloc. La seguretat mai ha de ser petita en cap lloc i per això qualsevol mesura de seguretat complementària que s’aporti sempre resulta interessant i benvinguda.

Així també els panys Fac no són tan sols ideals per combinar amb una altra pany, ja que les mateixes també resulten ideals de posar, encara que s’hagi instal·lat un sistema d’alarma o qualsevol altre sistema de vigilància i seguretat que es pugui posseir.

Quan es parla dels panys Fac s’està parlant d’una modalitat de tipus de pany però no es parla d’un únic model de pany, és a dir, hi ha diferents models concrets de panys Fac.

Existeixen models de panys Fac que són capaços d’obrir i tancar per banda i banda de la porta, és a dir, que es poden obrir i tancar tant per dins de la porta com per fora, tant per la part anterior com per la part posterior i després existeixen altres models que només poden ser oberts i tancats per la part posterior de la porta.

Algunes de les panys Fac fins i tot arriben a incorporar un botó perquè si es deixa premut la porta no pugui ser oberta de cap manera des de l’exterior, fins i tot en aquests casos no podrà obrir-se ni amb una clau per al pany mentre estigui el botó premut.

On col·locar a casa meva un pany Fac?

Qualsevol porta on es vulgui reforçar la seva seguretat un pany Fac sempre resultarà benvinguda, ara bé, si es vol saber el lloc ideal per a les mateixes pot dir-se que els panys Fac són ideals per reforçar l’accés principal de qualsevol habitatge ja que reforcen enormement la seva seguretat.

Per fer una prova d’això tan sols cal preguntar-li a una bona manyà que tipus de pany complementària recomana per la porta principal de la llar, gairebé amb total seguretat el pany que recomanarà, serà el pany d’aquest tipus de panys complementàries Fac que en aquest article estem parlant.

Pot ser que buscant opcions a les botigues es trobin alternatives als panys Fac, per descomptat hi ha altres marques i algunes també de molt bones, però no convé deixar-se arribar només pel preu o per les aparences doncs moltes panys poden ser molt semblants, però en realitat no oferir la mateixa qualitat que la que ofereix els panys Fac.

Els panys Fac són panys que ofereixen una gran fiabilitat, són panys que ens doten d’una gran confiança i per això és recomanable apostar per aquesta marca o, si no, apostar per marques que realment ofereixin la qualitat i les garanties que només una marca de primer nivell com Fac pot oferir.

Dit d’una altra manera l’anterior, amb la seguretat no es juga i no es tracta que només es pugui comprar la marca Fac, ja que evidentment hi ha altres opcions en el mercat però sí que resulta clar que s’ha d’apostar per una aposta segura com és Fac o per una alternativa viable a aquesta.

Per als que no posin o no trobin valor a disposar d’un pany complementària a la principal dir-los que la gran majoria de lladres no són experts professionals de grans màfies organitzades, aquests fan molt soroll mediàtic, però numèricament són els menys, són pocs. La gran majoria de lladres són lladres per distracció o per oportunitat, és a dir, són lladres que es volen aprofitar dels llocs que l’hi posen més fàcil i defugen de tot allò que els pot resultar més difícil i en conseqüència de ser més fàcil de ser atrapats

Així, en base l’anterior, bé pot dir-se que ningú per mil panys que posi podrà evitar mai al 100% les possibilitats que li entrin a robar, però sens dubte minimitzarà molt les mateixes i espantarà moltíssim a la majoria de lladres convencionals com més capes de seguretat posi i una d’aquestes panys és una bona capa de seguretat sense cap tipus de dubte.