Lince és una companyia de seguretat que compta amb un sòlid recorregut a l’esquena. Sòlid i llarg recorregut pot dir-se, ja que els orígens d’aquesta empresa es remunten al ja llunyà any 1932.

Des dels seus orígens fins a l’actualitat Lynx no ha deixat créixer i ho segueix fent, tot això per aconseguir fer de Lince el que és en el moment actual: una empresa amb història, però altament avantguardista i adaptada plenament als temps.

Linx és una ensenya que s’ha caracteritzat des dels seus inicis per oferir àmplies i bones solucions especialment en dos tipus de panys, en panys d’embotir i de sobreposar, així com en cilindres. Ara bé, aquesta especialització inicial per aquest tipus de productes no ha impedit que l’empresa hagi anat obrint el seu ventall de possibilitats, el seu ventall de productes disponible i la mateixa ha desenvolupat i desenvolupa una àmplia gamma de cadenats, una àmplia gamma de cilindres multipunt i una bona varietat de panys electrònics.

Principals articles de la marca Lince

Exposar tot el catàleg amb què compta Linx seria una tasca de gran calat pel que en les següents línies exposarem alguns dels productes principals amb què compta la companyia Lince.

Tal com s’ha esmentat Lince és reconeguda en gran manera pels seus cadenats. Els cadenats de Lince són uns dels millors cadenats del mercat i per això l’empresa s’ha esforçat a fons per desenvolupar una gran línia d’aquesta gamma de productes.

De cadenats Lince n’hi ha de totes les categories, des de cadenats bàsics i essencials que ofereixen una relació qualitat versus preu més que adequada, fins als més sofisticats i avançats cadenats del mercat.

Entenent que la majoria de clients aposten per la màxima seguretat en cadenats és interessant centrar-se en el cadenat d’alta seguretat de lince. El cadenat de seguretat Linx és un cadenat que disposa d’una clau multipunt Plus A. Aquest aspecte el converteix en un gran cadenat, en un cadenat d’alta seguretat que ofereix les millors i més elevades prestacions del sector.

Encara relacionat amb el cadenat anterior, dir que el cadenat d’alta seguretat esmentat és un cadenat modern, nou, que ofereix un gran nivell de disseny, que resulta extremadament segur i resistent però que això no està per a res renyit amb una alta lleugeresa per part del mateix.

Cilindres Lince

Dins de la gamma de cilindres també hi ha una gran varietat de models de cilindres Lince entre els quals escollir. Un cop més hi cilindres d’allò més bàsic i econòmic amb una bona relació qualitat versus preu en el seu haver, fins als cilindres més top del mercat.

Els cilindres d’alta seguretat de Lince compten amb els sistemes de protecció més avançada. Així, els cilindres d’alta seguretat de Lince disposen de sistema anti-bumping però també disposen de sistemes anti-trepant, anti-trencament i molts altres sistemes de seguretat més.

Dins dels millors cilindres d’alta seguretat de Lince es troba el model Linx Sistema C6, sens dubte aquest és un dels millors cilindres de seguretat que es poden trobar, també resulta extraordinàriament recomanable un model que és una varietat de l’anterior, el model C5w . Un dels grans atractius d’aquests dos models esmentats és que els mateixos són de clau anti-còpia, dit d’una altra manera, les claus no es poden copiar i així no poden ser utilitzades pels lladres.

Panys embotides metàl·liques Lince

Lince també disposa d’un assortiment important de panys embotides linx. La companyia disposa de panys embotides de diferents varietats, realitzades en metall i també hi ha models de panys embotides en alumini i alguns dels models més destacats d’aquest tipus de panys són el model 5920E-3H o els panys 5570-3H.

Panys embotides Lince per a fusta

Per a les persones que tenen instal·lades portes de fusta ha un tipus de panys de Lince que els ofereixen la màxima seguretat. Aquestes panys són les denominades de multipunt i concretament recomanable el model Sèrie 3H. Per a aquelles persones que prefereixin els panys de mico-punt, resulten recomanables els models de la sèrie 32403 i els de la sèrie 32400.

Un cop més, en aquest tipus de productes també es troben diferents segments de qualitats. Es troben des de els panys més econòmiques fins a les més cares. Els que desitgen panys més específiques pensades per a llocs públics de gran concurrència ens haurem d’anar a escollir models de la sèrie 5470.

Panys Lince

Moltes persones decideixen complementar una bona pany amb un bon forrellat per optimitzar el grau de protecció. La seguretat completa a la vida mai no existeix, però del que es tracta és d’apropar-se el màxim possible a ella i amb un pany i un forrellat s’aconseguirà més fàcilment.

Els forrellats de Lince resulten molt complicats d’obrir i compten amb sistemes de bloqueig perquè no es puguin obrir sense la realització del procediment correcte i adequat. Òbviament també hi ha diferents qualitats i si es vol tenir el millor del millor haurà pensare a disposar del model 7932E, ara bé, per als que no necessitin tenir l’últim, però si tenir uns panys de grans prestacions troben bones opcions en els models 7930 i 3930.

On es poden aconseguir els panys Lince?

Els productes de Lince són molt fàcils de trobar. En ser una de les marques líders del sector no és per res complicat trobar el seu catàleg de productes en qualsevol botiga que vengui aquest tipus de productes. La marca Lince es troba tant disponible en comerços físics com en botigues online i es poden trobar molt bones ofertes de les seves referències.

Un punt que s’ha de tenir molt en compte és que resulta molt important que es compri on es compri s’esculli una botiga segura. I per descomptat, a més de comprar el producte en una botiga fiable és important contractar els serveis d’un manyà professional perquè no tan sols instal pany sinó perquè la instal bé, i és que el més mínim dels errors en la instal·lació de el pany podria comportar aparellades greus conseqüències per a la seguretat de les persones, per això és important ser molt curós en això.