Lince és una companyia de seguretat que compta amb un sòlid recorregut a l’esquena. Sòlid i llarg recorregut pot dir-se, ja que els orígens d’aquesta empresa es remunten al ja llunyà any 1932.

Des dels seus orígens fins a l’actualitat Lynx no ha deixat créixer i ho segueix fent, tot això per aconseguir fer de Lince el que és en el moment actual: una empresa amb història, però altament avantguardista i adaptada plenament als temps.

Linx és una ensenya que s’ha caracteritzat des dels seus inicis per oferir àmplies i bones solucions especialment en dos tipus de panys, en panys d’embotir i de sobreposar, així com en cilindres. Ara bé, aquesta especialització inicial per aquest tipus de productes no ha impedit que l’empresa hagi anat obrint el seu ventall de possibilitats, el seu ventall de productes disponible i la mateixa ha desenvolupat i desenvolupa una àmplia gamma de cadenats, una àmplia gamma de cilindres multipunt i una bona varietat de panys electrònics.

Principals articles de la marca Lince

Exposar tot el catàleg amb què compta Linx seria una tasca de gran calat pel que en les següents línies exposarem alguns dels productes principals amb què compta la companyia Lince.

Tal com s’ha esmentat Lince és reconeguda en gran manera pels seus cadenats. Els cadenats de Lince són uns dels millors cadenats del mercat i per això l’empresa s’ha esforçat a fons per desenvolupar una gran línia d’aquesta gamma de productes.

De cadenats Lince n’hi ha de totes les categories, des de cadenats bàsics i essencials que ofereixen una relació qualitat versus preu més que adequada, fins als més sofisticats i avançats cadenats del mercat.

Entenent que la majoria de clients aposten per la màxima seguretat en cadenats és interessant centrar-se en el cadenat d’alta seguretat de lince. El cadenat de seguretat Linx és un cadenat que disposa d’una clau multipunt Plus A. Aquest aspecte el converteix en un gran cadenat, en un cadenat d’alta seguretat que ofereix les millors i més elevades prestacions del sector.

Encara relacionat amb el cadenat anterior, dir que el cadenat d’alta seguretat esmentat és un cadenat modern, nou, que ofereix un gran nivell de disseny, que resulta extremadament segur i resistent però que això no està per a res renyit amb una alta lleugeresa per part del mateix.

Cilindres Lince

Dins de la gamma de cilindres també hi ha una gran varietat de models de cilindres Lince entre els quals escollir. Un cop més hi cilindres d’allò més bàsic i econòmic amb una bona relació qualitat versus preu en el seu haver, fins als cilindres més top del mercat.

Els cilindres d’alta seguretat de Lince compten amb els sistemes de protecció més avançada. Així, els cilindres d’alta seguretat de Lince disposen de sistema anti-bumping però també disposen de sistemes anti-trepant, anti-trencament i molts altres sistemes de seguretat més.

Dins dels millors cilindres d’alta seguretat de Lince es troba el model Linx Sistema C6, sens dubte aquest és un dels millors cilindres de seguretat que es poden trobar, també resulta extraordinàriament recomanable un model que és una varietat de l’anterior, el model C5w . Un dels grans atractius d’aquests dos models esmentats és que els mateixos són de clau anti-còpia, dit d’una altra manera, les claus no es poden copiar i així no poden ser utilitzades pels lladres.

Panys embotides metàl·liques Lince

Lince també disposa d’un assortiment important de panys embotides linx. La companyia disposa de panys embotides de diferents varietats, realitzades en metall i també hi ha models de panys embotides en alumini i alguns dels models més destacats d’aquest tipus de panys són el model 5920E-3H o els panys 5570-3H.

Panys embotides Lince per a fusta

Per a les persones que tenen instal·lades portes de fusta ha un tipus de panys de Lince que els ofereixen la màxima seguretat. Aquestes panys són les denominades de multipunt i concretament recomanable el model Sèrie 3H. Per a aquelles persones que prefereixin els panys de mico-punt, resulten recomanables els models de la sèrie 32403 i els de la sèrie 32400.

Un cop més, en aquest tipus de productes també es troben diferents segments de qualitats. Es troben des de els panys més econòmiques fins a les més cares. Els que desitgen panys més específiques pensades per a llocs públics de gran concurrència ens haurem d’anar a escollir models de la sèrie 5470.

Panys Lince

Moltes persones decideixen complementar una bona pany amb un bon forrellat per optimitzar el grau de protecció. La seguretat completa a la vida mai no existeix, però del que es tracta és d’apropar-se el màxim possible a ella i amb un pany i un forrellat s’aconseguirà més fàcilment.

Els forrellats de Lince resulten molt complicats d’obrir i compten amb sistemes de bloqueig perquè no es puguin obrir sense la realització del procediment correcte i adequat. Òbviament també hi ha diferents qualitats i si es vol tenir el millor del millor haurà pensare a disposar del model 7932E, ara bé, per als que no necessitin tenir l’últim, però si tenir uns panys de grans prestacions troben bones opcions en els models 7930 i 3930.

On es poden aconseguir els panys Lince?

Els productes de Lince són molt fàcils de trobar. En ser una de les marques líders del sector no és per res complicat trobar el seu catàleg de productes en qualsevol botiga que vengui aquest tipus de productes. La marca Lince es troba tant disponible en comerços físics com en botigues online i es poden trobar molt bones ofertes de les seves referències.

Un punt que s’ha de tenir molt en compte és que resulta molt important que es compri on es compri s’esculli una botiga segura. I per descomptat, a més de comprar el producte en una botiga fiable és important contractar els serveis d’un manyà professional perquè no tan sols instal pany sinó perquè la instal bé, i és que el més mínim dels errors en la instal·lació de el pany podria comportar aparellades greus conseqüències per a la seguretat de les persones, per això és important ser molt curós en això.

Lince es una compañía de seguridad que cuenta con un sólido recorrido en la espalda. Sólido y largo recorrido puede decirse, ya que los orígenes de esta empresa se remontan al ya lejano 1932.

Desde sus orígenes hasta la actualidad Lynx no ha dejado crecer y lo sigue haciendo, todo ello para conseguir hacer de Lince lo que es en el momento actual: una empresa con historia, pero altamente vanguardista y adaptada plenamente a los tiempos.

Linx es una enseña que se ha caracterizado desde sus inicios por ofrecer amplias y buenas soluciones especialmente en dos tipos de cerraduras, en cerraduras de embutir y de sobreponer, así como en cilindros. Ahora bien, esta especialización inicial para este tipo de productos no ha impedido que la empresa haya ido abriendo su abanico de posibilidades, su abanico de productos disponible y la misma ha desarrollado y desarrolla una amplia gama de candados, una amplia gama de cilindros multipunto y una buena variedad de cerraduras electrónicas.

Principales artículos de la marca Lince

Exponer todo el catálogo con el que cuenta Linx sería una tarea de gran calado por lo que en las siguientes líneas expondremos algunos de los productos principales con que cuenta la compañía Lince.

Tal como se ha mencionado Lince es reconocida en gran medida por sus candados. Los candados de Lince son unos de los mejores candados del mercado y por ello la empresa se ha esforzado a fondo para desarrollar una gran línea de esta gama de productos.

De candados Lince hay de todas las categorías, desde candados básicos y esenciales que ofrecen una relación calidad versus precio más que adecuada, hasta los más sofisticados y avanzados candados del mercado.

Entendiendo que la mayoría de clientes apuestan por la máxima seguridad en candados es interesante centrarse en el candado de alta seguridad de lince. El candado de seguridad Lince es un candado que dispone de una clave multipunto Plus A. Este aspecto lo convierte en un gran candado, en un candado de alta seguridad que ofrece las mejores y más elevadas prestaciones del sector.

Aunque relacionado con el candado anterior, dijo que el candado de alta seguridad mencionado es un candado moderno, nuevo, que ofrece un gran nivel de diseño, que resulta extremadamente seguro y resistente pero que eso no está para nada reñido con una alta ligereza por parte del mismo.

Cilindros Lince

Dentro de la gama de cilindros también hay una gran variedad de modelos de cilindros Lince entre los que elegir. Una vez más hay cilindros de lo más básico y económico con una buena relación calidad versus precio en su haber, hasta los cilindros más top del mercado.

Los cilindros de alta seguridad de Lince cuentan con los sistemas de protección más avanzada. Así, los cilindros de alta seguridad de Lince disponen de sistema anti-bumping pero también disponen de sistemas anti-taladro, anti-rotura y muchos otros sistemas de seguridad más.

Dentro de los mejores cilindros de alta seguridad de Lince se encuentra el modelo Linx Sistema C6, sin duda este es uno de los mejores cilindros de seguridad que se pueden encontrar, también resulta extraordinariamente recomendable un modelo que es una variedad del anterior, el modelo C5w. Uno de los grandes atractivos de estos dos modelos mencionados es que los mismos son de clave anti-copia, dicho de otro modo, las claves no se pueden copiar y así no pueden ser utilizadas por los ladrones.

Cerraduras embutidas metálicas Lince

Lince también dispone de un surtido importante de cerraduras embutidas lince. La compañía dispone de cerraduras embutidas de diferentes variedades, realizadas en metal y también hay modelos de cerraduras embutidas en aluminio y algunos de los modelos más destacados de este tipo de cerraduras son el modelo 5920E-3H o las cerraduras 5570-3H.

Cerraduras embutidas Lince para madera

Para las personas que tienen instaladas puertas de madera hay un tipo de cerraduras de Lince que les ofrecen la máxima seguridad. Estas cerraduras son las denominadas de multipunto y concretamente recomendable el modelo Serie 3H. Para aquellas personas que prefieran las cerraduras de mono-punto, resultan recomendables los modelos de la serie 32 403 y los de la serie 32400.

Una vez más, en este tipo de productos también se encuentran diferentes segmentos de cualidades. Se encuentran desde las cerraduras más económicas hasta las más caras. Los que deseen cerraduras más específicas pensadas para lugares públicos de gran concurrencia nos tendremos que ir a escoger modelos de la serie 5470.

Cerraduras Lince

Muchas personas deciden complementar una buena cerradura con un buen cerrojo para optimizar el grado de protección. La seguridad completa en la vida nunca existe, pero de lo que se trata es de acercarse lo máximo posible a ella y con una cerradura y un cerrojo conseguirá más fácilmente.

Los cerrojos de Lince resultan muy complicados de abrir y cuentan con sistemas de bloqueo para que no se puedan abrir sin la realización del procedimiento correcto y adecuado. Obviamente también hay diferentes calidades y si se quiere tener el mejor de lo mejor habrá pensare a disponer del modelo 7932 E, ahora bien, para los que no necesiten tener el último, pero si tener unos paños de grandes prestaciones encuentran buenas opciones en los modelos 7930 y 3930.

Donde se pueden conseguir las cerraduras Lince?

Los productos de Lince son muy fáciles de encontrar. Al ser una de las marcas líderes del sector no es para nada complicado encontrar su catálogo de productos en cualquier tienda que venda este tipo de productos. La marca Lince se encuentra tanto disponible en comercios físicos como en tiendas online y se pueden encontrar muy buenas ofertas de sus referencias.

Un punto que se debe tener muy en cuenta es que resulta muy importante que se compre donde se compre escoja una tienda segura. Y por supuesto, además de comprar el producto en una tienda fiable es importante contratar los servicios de un cerrajero profesional para que no sólo instala cerradura sino porque la instalación bien, y es que el más mínimo de los errores en la instalación de la cerradura podría conllevar aparejadas graves consecuencias para la seguridad de las personas, por eso es importante ser muy cuidadoso en esto.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content