En aquesta ocasió volem centrar-nos en parlar sobre els panys Dierre, un model de pany que va ser creat l’any 1975 i, no hi ha dubte alguna que, la mateixa sempre ha estat un pany que al llarg dels seus molts anys de vida ha aconseguit donar molt de què parlar.

Si li interessa conèixer molt més sobre el món dels panys Dierre, la seva història, els models existents en l’actualitat, així com les seves característiques concretes, és recomanable seguir llegint aquest text on es podrà trobar valuosa informació sobre els panys Dierre.

Productes principals de seguretat de Dierre

Al llarg dels molts anys de creixement d’aquesta popular empresa, mai no ha deixat de treure nous productes al mercat d’especial interès per als seus clients. Tot i que es tracta d’una empresa amb una elevadíssima presència en el sector de les portes de seguretat, la mateixa també compta amb un amplíssim catàleg de panys per a tots els gustos i necessitats.

Lògicament, és tan ampli l’assortiment d’alternatives existents que ens resulta impossible parlar i abastar tots els models de panys que ofereix aquesta empresa als seus clients, per aquest motiu ens centrem únicament i exclusivament en parlar dels models més importants dels que actualment compta l’empresa.

Pany Dierre Autoblocant Serne 427

Parlar del pany Dierre Autoblocant Serne 427 és, indubtablement, parlar d’una de les panys més reeixides d’aquesta empresa, un pany que gràcies a les seves característiques ha aconseguit posicionar-se en el més alt del rànquing dins d’aquesta companyia.

La seva mida de 426 x 206 x 31mm permet que sigui compatible amb pràcticament amb totes les portes del mercat i s’adapti a la perfecció a aquestes. Es tracta d’un pany encastable a la porta que disposa d’unes mesures de seguretat que la converteixen en un pany molt complexa de forçar pels lladres.

En altres paraules, les seves característiques concretes impedeixen que els pispes puguin obrir amb facilitat aquestes panys, independentment de les que aquestes es trobin instal·lades en una empresa o bé en un habitatge particular. I és que cal destacar que aquest tipus de panys s’adapta perfectament a tota mena de negocis, especialment en locals comercials o botigues.

Aquesta pany reversible disposa d’un picaporta, així com 4 perns. En altres paraules, la seguretat que ofereix aquest tipus de pany és molt elevada, i el cost de la mateixa veritablement econòmica, gaudint d’un preu veritablement competitiu.

Pany europerfil DIE800D

Els que veritablement es trobin interessats en protegir la seva llar o empresa no han de passar per alt aquest tipus de pany, ja que la mateixa és capaç d’adaptar-se perfectament a les necessitats que es poden tenir en matèria de seguretat.

En ser europerfil, això significa que les mateixes resulten moltíssim més segures que els panys tradicionals que estem acostumats a veure. La gran seguretat que les mateixes aporten ha provocat que a mesura que han anat transcorrent els anys, les mateixes s’han convertit en una alternativa per la qual cada vegada més fabricants especialistes en la matèria aposten.

Al seu torn, cal indicar que disposa d’un sistema de doble intenció de cilindres, la qual cosa afegeix un important plus de seguretat. A tot això cal afegir que aquest tipus de panys es poden trobar tant per a persones destres com per a persones esquerranes, de manera que qualsevol persona podrà instal·lar el pany de manera còmoda i fàcil fent servir aquella mà que li resulti més senzilla d’utilitzar sense que produeixi cap tipus de problema durant la seva instal·lació.

Al contrari del que succeeix amb el pany Dierre Autoblocant Serne 427, el pany europerfil DIE800D és de sobreposar. La mateixa posseeix balda i 4 bulons, i destaca principalment perquè aquesta no compta amb cap cilindre.