SAPS QUINA ÉS LA MILLOR CAIXA FORTA DEL MERCAT?

Hi ha una gran diversitat de caixes fortes entre les que escollir, de manera que no es pot dir que hi hagi un únic tipus de caixa forta o un únic model concret de caixa forta que resulti recomanable, ja que en realitat són molt variades les opcions recomanables que existeixen.

En aquest article anem a veure llavors algunes recomanacions per saber com escollir la millor caixa forta, coneixent les diferents opcions que existeixen i les diferents variables que permeten parlar d’una millor o pitjor elecció en caixes fortes.

Essencials marques de caixes fortes a Espanya

Buscant per Internet botigues online on venguin caixes fortes o visitant comerços físics on es venguin aquest tipus de productes és fàcil fer-se una composició de lloc de moltes de les marques existents en el mercat de les caixes fortes. En aquest cas també és important saber diferenciar entre aquelles que són bones marques de caixes fortes i aquelles que no són tan bones o reconegudes.

Per descomptat ha de realitzar una prevenció a l’anterior, és cert que hi ha unes marques de caixes fortes que són millors, més segures i fiables que altres, això succeeix en tots els productes, però també és cert que hi ha unes marques de caixes fortes que poden ser més adequades per a un tipus de persones que busquen unes necessitats concretes en el producte i altres marques que poden resultar més recomanades i recomanables per a un altre tipus de persones que busquen altres atributs en les caixes fortes.

Ara bé, realitzada la prevenció anterior tal com es deia hi ha unes marques que poden ser considerades millors i més segures que altres. Algunes d’aquestes marques que destaquen sobre la resta són per exemple l’ arxiconeguda Fichet, però també les ensenyes Baussa, Burg Wachter, Gruber, FAC, Olle, Techove, Gunnebo, INN o soler, entre altres.

Com seleccionar una caixa forta

Per poder comprar la caixa forta més adequada, el més recomanable és disposar de totes les dades, de totes les variables que ens han de portar a escollir amb determinació aquella volta que resulta més adequada al nostre cas en particular.

Algunes de les principals variables a prendre en consideració són per exemple la mida que es desitja la caixa, l’ús previst per a la mateixa i, entre altres, per descomptat, el pressupost que es disposa per a adquirir la mateixa.

Així, en els següents apartats es podrà veure com escollir una determinada caixa forta en relació amb les variables anteriors esmentades.

Quina utilització li vas a donar a la caixa forta?

L’ús que se li va a donar a una caixa forta resulta molt més important del que sembla, ja que del que es vagi a conservar en el seu interior -i del valor de tot això- dependran aspectes tan importants com el nivell de resistència de la caixa forta en general i de la capacitat de resistir a l’aigua, al foc ia altres circumstàncies adverses en concret.

L’anterior determinarà en gran manera l’elecció d’una determinada caixa forta i tot això és una bona mostra d’allò que s’indicava que una marca i un model concret que pot ser molt adequat per a un tipus de persona pot no ser-ho o no ser-ho tant per una altra.

Així, per exemple, una persona que requereixi d’una caixa de màxima seguretat que resisteixi el màxim a tots els intents de robatori, a incendis, inundacions i altres podrà necessitar uns tipus molt concrets de caixa forta (veure més en tipus de caixes fortes) , per contra algú que potser no requereixi de tanta fortalesa a la caixa forta podrà no necessitar el més avançat dels models i un altre model més assequible que a una altra persona no li serviria de res a ella li resulta ideal, i tot això sent ambdues caixes fortes dues bones caixes fortes de dues bones marques reconegudes.

Quina protecció comprar?

Les caixes fortes es distingeixen per diferents nivells de protecció, per diferents graus més ben dit. Concretament les caixes fortes poden dividir-se en nou nivells o graus, van dividides en nivells o graus de l’1 al 9.

Cal destacar que en les caixes fortes que s’utilitzen en els habitatges comuns no existeix una homologació de les mateixes en base als nivells de seguretat o graus de protecció anteriorment esmentats com per contra si que succeeix amb les caixes fortes que poden tenir, per exemple, les caixes fortes utilitzades en les joieries o en els bancs, llocs que per motius evidents requereixen d’un nivell de seguretat molt més elevat.

Un altre dels aspectes que determina el nivell de protecció de la caixa forta és el pes de la mateixa, es pot dir que a major pes més seguretat teòrica. Aquesta regla no és una regla exacta ni certa en tots els aspectes, però si que resulta clarament certa en un cas, vegem:

Les caixes més pesades evidentment no ofereixen més protecció merament pel seu pes, doncs evidentment un major pes no garanteix que la porta de la mateixa sigui més resistent ni que tingui una major o menor resistència davant d’un incendi o una inundació, però resulta evident que a major pes major dificultat per traslladar una caixa forta i tenint present que la majoria de lladres quan entren a robar busquen alguna cosa poc pesat i no porten equipament suficient per transportar grans pesos, per això la conseqüència lògica és que a major pes -i de no poder obrir la caixa- la majoria de lladres desistiran de l’esforç d’emportar-se una caixa forta molt difícil o impossible de comportar per a ells.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Ves al contingut