De la mateixa manera que és indispensable garantir les portes d’accés a un habitatge, si la mateixa disposa d’un traster independent també és important que es protegeixi el mateix per evitar que en aquest es puguin produir robatoris per part de lladres àvids de quedar-se amb les possessions de persones alienes.

Malauradament en moltes ocasions no es posa tota l’atenció deguda als trasters i per això els mateixos acostumen a ser molt vulnerables als robatoris. Així, prendre mesures de seguretat preventives i proactives que minimitzin el risc de robatori és una tasca necessària si es vol aconseguir que el nostre traster sigui pastura dels lladres.

 

Tenir en compte la seguretat de la porta i el seu pany

Garantir la seguretat d’un traster passa per eliminar sobretot les vulnerabilitats que es puguin produir per una porta o un pany deficient. De res servirà intentar protegir el traster de no tenir una porta que el protegeixi i de no tenir un pany que recolzi adequadament a aquesta porta.

Una porta de mala qualitat és el camí més directe per aconseguir que ens robin, ja que al lladre en tindrà prou amb violentar sense gran esforç la porta (per exemple, pegant simplement una puntada a la mateixa) per aconseguir entrar dins el traster i fer-se amb el botí que camina perseguint.

Però atenció, perquè tal com es deia de res servirà tenir la porta més fort del món si el pany que l’acompanya no és igualment forta i segura. Ja se sap allò que diu que qualsevol lloc és tan segur com ho és la part més feble del mateix (o alguna cosa semblant), en aquest cas això resulta plenament aplicable.

En aquest cas pot tenir una porta cuirassada de primer ordre i es poden posar totes les mesures de seguretat que es desitgin, que si el pany és fàcilment vulnerable tota la porta serà igualment vulnerable.

Així, instal·lar un pany de màxima qualitat és la garantia més certa d’aconseguir evitar en gran manera que l’traster sigui atacat. Òbviament cal tenir present que el reg zero no existeix i evitar per complet la possibilitat que ens entrin a robar resultarà impossible, però servirà per posar-ho molt difícil als lladres i per minimitzar el risc que aquests intentin o aconsegueixin entrar a robar.

Les anomenades panys invisibles són les que ofereixen un grau de seguretat més elevat i són les més recomanables per a ser posades en trasters que emmagatzemen coses d’un valor considerable. Evidentment el cost d’aquestes panys també és substancialment superior al dels seus homologues, al de les panys senzilles, però sense cap mena de dubte el grau de prestacions i de seguretat paguen aquesta diferència de preu.

Dit l’anterior també correspon dir que en última instància convé fer una anàlisi d’allò que es té en el traster, del valor del que guardat en el mateix per determinar si pot resultar més adequat instal·lar un tipus de pany o una altra.

Aposta per uns eficaços sistemes de seguretat

Tot traster que contingui objectes que vulguis preservar deu estar adequadament protegit i això passa -tal com es venia dient ja al llarg d’aquest mateix article- per prendre mesures preventives i proactives que garanteixin aquesta seguretat i protecció.

Una de les mesures de seguretat que es poden implementar en un traster és per exemple una alarma de seguretat. Les alarmes de seguretat són molt efectives especialment a nivell dissuasori, les mateixes eviten molts robatoris. Ara bé, perquè una alarma de seguretat sigui realment efectiva la mateixa ha de ser d’una qualitat adequada, la mateixa ha de ser segura, no serveix amb instal·lar qualsevol tipus de càmera que es trobi en una botiga de productes barats, està no servirà de res.

Més enllà de les alarmes de seguretat pot també resultar interessant instal·lar càmeres de seguretat que gravin el que succeeix a l’interior, que detecti moviments i fins i tot que ens alerti o que avisi les autoritats competents en cas d’emergència.

Ara bé, per evitar alertar en gran manera als lladres aquestes càmeres de seguretat han de ser el menys visibles possibles, primer per evitar que sembli que dins hi ha una cosa que es vol protegir i així incentivar les ganes d’entrar a robar i, segon, per evitar que un cop el lladre està procedint amb la seva tasca pugui desactivar fàcilment les mateixes.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×