Ull! Saps si els teus claus poden ser copiades sense esforç?

Es té socialment acceptat com a bo que el poder copiar d’una manera fàcil i ràpida les claus del pany de la llar, de l’oficina i de qualsevol lloc quan en realitat això no és gens bo. I no és gens fàcil doncs de la mateixa manera que una clau pot ser fàcilment copiada en qualsevol ferreteria, també podrà ser igualment fàcil de copiar per altres sistemes i de ser copiats amb intencions no precisament bones.

Per això, quan es va a comprar un cilindre, és important d’assegurar que les claus d’aquest model de cilindre no resulten gens fàcils de copiar, que per copiar-les s’ha d’acudir a llocs concrets o reunir requisits específics.

Per descomptat això suposa una incomoditat per a un propietari legítim de les claus que vulgui amb fer-se una còpia, però és una incomoditat que val la pena assumir a canvi del gran augment de seguretat que suposa, doncs se li posarà molt difícil a un lladre que vulgui fer-se una còpia de la clau d’aquesta pany.

Una recomanació essencial per recomanar l’elecció d’un cilindre antibumping passa per recomanar escollir el bombí en una botiga realment professional i que ofereixi un bon servei. Si no és així, el més habitual, és que intentin col·locar el pany que els interessi més, sense preocupar-se de res més que del seu interès, intentaran posar el que sigui a qui vegin són experiència. Per contra, en un bon lloc professional s’ocuparan i preocuparan d’oferir la millor opció per al client que els pregunti.

Sigui com sigui sempre resulta important escollir una opció de pany antibumping molt completa, ja que s’ha de tenir molt present que invertir en una bona pany és una inversió per la nostra seguretat que està destinada a servir-nos durant molts anys i amb això no s’ha de jugar.

Quin pany antibumping compro?

La màxima a aplicar arribat el moment d’escollir una bona pany antibumping hauria de ser aquella que dicta que sempre s’ha d’escollir el pany que major seguretat aporti, i això hauria de ser amb independència del preu doncs aquest no hauria de ser essencial donat el risc que pot suposar per a la seguretat adquirir una mala pany.

Ara bé, de vegades la realitat no és tal i moltes persones anteposen el preu a altres consideracions. Això no és gens recomanable, però de fer-se com a mínim ha de realitzar-se amb intel·ligència. Dit d’una altra manera, no està malament buscar una bona opció en el preu, però aquesta opció ha d’oferir una solució en seguretat equilibrada.

Per escollir una bona pany antibumping un dels aspectes essencials en els quals fixar-se és en el nombre de pitons que la mateixa incorpora. Els models més bàsics incorporaran un sol pitó, per contra, els models més segurs oferiran un nombre més gran de pitons, fins i tot fins a vuit pitons en els models més avançats.

Així, vist l’anterior, quan es compra un pany antibumping una de les preguntes clau a realitzar és la dels pitons que aquest pany incorpora, doncs tal com s’ha pogut veure el grau de seguretat és directament proporcional als pitons que la mateixa porta i més seguretat proporcionarà a les persones ia tot el que aquesta pany estigui protegint.

¿Es pot saber si un pany és antibumping? Com?

Per conèixer si un pany és antibumping un bon primer indicatiu és fixar-se en el preu. Els panys que estiguin tirades de preu, que tinguin preus irrisoris o que semblin anormalment baixos no tindran de ben segur incorporades solucions antibumping, i encara en el cas que indiquin que els inclouen els mateixos seran tan fàcils de sortejar que en realitat serà com si no en tenen.

Així, el preu és una bona variable per poder determinar a simple vista i amb més o menys exactitud si un pany incorpora sistema antibumping o bé si no incorpora el mateix. De la mateixa manera que la marca sigui fiable i que no es tracti de marcar barates o marques blanques també és una altra manera d’assegurar que té un pany amb sistema antibumping o que el mateix és de qualitat.

Ara bé, la forma més directa de conèixer si el pany incorpora sistema antibumping és saber o mirar el model concret del pany. Coneixent el model del pany resultarà molt fàcil preguntar o simplement mirar a Internet totes les prestacions que aquest model concret incorpora.

Després, cal afegir que tota pany antibumping s’hauria de complementar amb un escut protector de panys, aquests escuts són molt adequats per a augmentar exponencialment d’una forma molt elevada la seguretat de la porta on s’instal·len.

L’anterior és summament important ja no només perquè augmenta la seguretat tècnica del pany -què també- sinó també perquè la converteix en un pany difícil d’obrir i això fa fugir a molts lladres que l’únic que busquen és la solució més ràpida i fàcil per entrar a robar, la que menys risc els suposi.

Òbviament, un cop més, el risc zero no existirà i sempre hi haurà un lladre altament especialitzat o un grup criminal especialment organitzat que serà capaç de sortejar la seguretat de tot allò que se li posi per davant, però en els casos més comuns i habituals no serà així i el lladre preferirà escollir una altra opció que li resulti menys difícil d’atacar.

Què bombí antibumping compro?

El que va a dir-se pot semblar un contrasentit, però en realitat per res ho és. No hauria comprar-se un bombí antibumping només, hauria de comprar-se tota pany. De vegades amb el simple cilindre pot servir, però sempre resulta millor comprar tota pany perquè forma una unitat compacta amb un mateix nivell de seguretat.

Les característiques mínimes que ha de reunir un pany completa és ser antibumping però a més ha d’incorporar els mecanismes ja esmentats per prevenir el sistema de robatori per trepant i per rossinyol ia més hauria de tenir sistema per prevenir les extraccions i les ruptures.

Quant sol valer un bombillo antibumping?

El preu exacte d’un cilindre antibumping dependrà de cada lloc, de les ofertes existent a casa moment i de moltes altres variables, però d’entrada es pot dir que els models més bàsics es poden trobar per uns 30 € i els més avançats poden superar els 200 €.

No cal dir que allò que resulta recomanable és adquirir els models més avançats que es pugui, ja que per tot el que s’ha vist sempre resulta invertir en seguretat abans d’assumir riscos innecessaris que poden posar en greu risc la nostra seguretat, la dels nostres i la dels nostres béns i patrimoni.

Finalment assenyalar que als imports anteriorment assenyalats haurà de sumar el cost del manyà que venda a instal·lar el pany. Hi ha l’opció d’instal·lar-se un mateix pany, però de no ser un expert és absolutament desaconsellable fer-ho, ja que per estalviar-nos uns euros es pot instal·lar malament el pany i causar importants danys o fer que la mateixa sigui absolutament inservible i que no protegeixi res.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×