Hörmann presenta Smartkey, el seu nou automatisme de pany intel·ligent que funciona a través de la radiofreqüència i que permet obrir la porta d’accés a l’habitatge a distància.

Smartkey es pot gestionar accionant el polsador de l’emissor manual, el polsador interior via radiofreqüència o bé controlar els panys des de l’App BiSecur de la seva Smartphone. A més el sistema Smartkey permet també bloquejar les portes de l’habitatge, accionant l’interruptor o bé automàticament després d’un temps determinat. El pany queda així bloquejada de forma segura i protegeix la llar davant intrusions. En desbloquejar o bloquejar els panys, Smartkey emet una resposta acústica i òptica, de manera que permet un control segur de l’obertura i tancament de les portes.

Així mateix, Smartkey permet consultar mitjançant el sistema de radiofreqüència BiSecur si la porta està bloquejada o desbloquejada. D’aquesta manera, s’eviten les situacions en què s’ha d’anar fins a la porta per comprovar que està bloquejada. El sistema BiSecur de radiofreqüència té un procediment de codificació altament segur.

Disposa de la possibilitat d’accionar l’obertura de la porta de forma manual en cas d’emergència en qualsevol moment. L’obertura manual s’acciona des de fora de l’habitatge fent servir una clau convencional i des de dins mitjançant una rodeta manual.

La instal·lació del sistema Smartkey és també molt senzilla, ja que és sense fil gràcies al seu funcionament amb piles i no causa danys a la porta ni al cèrcol, essent ideal per a habitatges de lloguer. El muntatge és flexible; només cal enganxar o cargolar el sistema al costat interior de la porta.

Smartkey de Hörmann és l’automatisme perfecte que et permet obrir les portes del teu habitatge d’una manera còmoda, fiable i silenciosa. Un producte de màxima qualitat que assegura també una elevada seguretat i amb el qual podràs entrar fàcilment a casa obrint la porta a distància