La patronal considera que el nou escenari polític és una gran oportunitat per desencallar el conflicte entre Catalunya i Espanya

Barcelona, 1 de juny de 2018. PIMEC felicita al nou president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, i considera que el nou escenari polític és una gran oportunitat per desencallar el conflicte entre Catalunya i Espanya.

La patronal espera que el nou cap de l’Executiu faci efectives les paraules que va pronunciar ahir a la tribuna del Congrés, que manifestaven la seva voluntat “d’iniciar un diàleg amb el nou Govern de la Generalitat” per garantir l’estabilitat i trobar la millor solució a la situació que viu el país.

En aquest sentit, PIMEC veu prioritari acordar un nou sistema de finançament per a Catalunya i potenciar les inversions en infraestructures, com el Corredor Mediterrani o la millora del sistema de Rodalies, ja que sempre reverteixen en millores competitives i són un atractiu per a les inversions.

PIMEC es posa a disposició del nou president per col·laborar i avançar en les mesures que ajudin a millorar la competitivitat de les pimes i autònoms de Catalunya.