Els panys embotits són aquells panys que es troben situades a la zona lateral de les portes en les que s’incorporen. A aquest tipus de panys embotits també se les anomena encastades.

Aquest tipus de panys es caracteritzen per ser elements molt discrets, ja que les mateixes queden incorporades de forma completa o gairebé completa a l’interior de la porta. Així, en els panys embotides o encastades, l’únic que resulta visible és la part on s’introdueix la clau per banda i banda de la porta.

Cal destacar que dins de la línia de panys embotides pot trobar una gran varietat de sub-models o sub-varietats de les mateixes. De manera que es poden trobar panys embotides d’alta seguretat que ofereixen un nivell alt de protecció, són panys que ofereixen un nivell de protecció òptim i un dels seus principals atributs és oferir un sistema d’auto-bloqueig, o també anomenat de bloqueig automàtic, un sistema que permet al pany bloquejar a si mateixa en cas que la mateixa detecti que està sent forçada o manipulada indegudament.

Aquestes panys són molt difícils d’obrir pels lladres i mereixen molt la pena. És cert que les mateixes tenen un cost una mica superior a les que no tenen els mateixos nivells de seguretat, però cert és també que aquesta inversió una mica superior mereix molt la pena gràcies al grau de protecció extra que ofereixen.

Quin pany embotit adquirir?

Arribat el moment d’haver de realitzar la compra d’un pany embotit resulta necessari saber els inputs clau que ens hauran d’ajudar en l’elecció d’un model determinat de pany embotit.

Òbvia i evidentment, el pressupost que es tingui per comprar el pany és un dels inputs a prendre en consideració, ja que a major pressupost millor podrà ser el model a adquirir, el que ha de redundar en un nivell de seguretat més gran.

A col·lació de l’anterior també resulta necessari indicar que, si bé resulta del tot cert que el pressupost serà un element a haver de prendre en consideració per adquirir un pany embotida, també resulta ben cert que el pressupost no és, o no hauria de ser, el factor fonamental d’elecció d’un pany. En la mesura del possible sempre s’ha d’intentar fer l’esforç d’adquirir un producte de qualitat, ja que escatimar en un element tan important com aquest suposa escatimar en nosaltres mateixos i en els nostres, escatimar en la seguretat d’una bona pany és escatimar en cosa que pot posar en risc la pròpia integritat i fins i tot la pròpia vida.

Un altre aspecte que s’ha de tenir molt present quan es va a adquirir un pany embotida és el lloc on s’adquireix la mateixa. Resulta important no deixar-se portar per les botigues en línia o físiques que no ofereixin bones garanties, així, per exemple, si es troben panys sospitosament barates o ofertes que semblen massa bones per ser veritat, probablement escollir aquestes opcions no seran la millor opció possible i escollir una d’aquestes opcions podrà suposar un error de potencials greus conseqüències posteriors.

Les greus conseqüències posteriors que pot suposar el adquirir una mala pany es basen bàsicament en deixar el punt d’accés, el deixar la porta vulnerable a l’atac de potencials lladres que vulguin entrar a robar i que poden ocasionar greus danys i pèrdues materials i humanes.

Al seu torn, una altra gran recomanació a realitzar passa per comentar que més enllà de la marca del pany que pretengui adquirir i de totes les altres consideracions que es puguin plantejar, és important deixar-se sempre aconsellar i guiar per un professional manyà de confiança. I això és així doncs, en moltes ocasions, tant les bones marques com les especificacions adequades d’aquest tipus de panys no són conegudes pel gran públic i només amb l’atenció i els consells d’un professional format al respecte serà possible prendre realment la decisió encertada.

Un cop s’ha arribat a la conclusió que el pany embotit que s’ha d’adquirir deu ser una qualitat adequada (entenent que això passa per adquirir un pany embotit d’una marca reconeguda), que deu ser adquirida en un lloc que de la confiança necessària i que cal deixar-se guiar per bons professionals serrallers, és moment de començar a parlar dels elements tècnics que ha de tenir un pany embotit perquè la mateixa pugui considerar-se adequada.

Un dels punts tècnics clau a prendre en consideració passa per fixar-se en les característiques tècniques que incorpora el cilindre. Així, un cilindre d’un pany embotit ha d’incorporar com a mínim un sistema anti-bumping per evitar que, com a mínim, els lladres puguin aprofitar-se de l’absència d’un sistema anti-bumping per atacar la porta per penetrar dins del domicili utilitzant aquest sistema desgraciadament tan conegut.

Per descomptat, per tenir un sistema de seguretat elevat a través del pany embotit cal que la mateixa incorpori el sistema anti-bumping anteriorment esmentat, però no només això, a més en un escenari ideal la mateixa ha d’incorporar protecció anti-rossinyol i també protecció anti-palanca.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×