PANYS FUHR, SEGURETAT I CONTROL AVANÇAT

La marca alemanya Fuhr, representada a Espanya per PTA-Lavaal Ibèrica, des dels seus més de 120 anys d’experiència en el desenvolupament i fabricació de panys, va presentar el passat Fensterbau una sèrie d’innovacions que apuntalen la seva trajectòria cap a un producte d’acord a les tendències presents i futures del mercat, on la seguretat incrementada i l’amplitud d’opcions de control de la porta són les característiques més demandades.

En els últims anys, Fuhr ha realitzat un gran esforç en el desenvolupament i posicionament amb èxit en el mercat d’un programa de panys específic per a cada tipus de fusteria. L’objectiu d’aquest programa era que afavorís al màxim la minimització dels temps de muntatge i la flexibilitat de poder realitzar portes amb solucions de panys a mida amb un nivell d’estoc reduït. Així, Fuhr ha afrontat un nou repte del que ja es donen a conèixer els primers resultats.

Seguretat incrementada

Des del ja extens programa de panys Fuhr, amb solucions de seguretat per a qualsevol necessitat específica, s’ha aprofundit en el desenvolupament de noves solucions automàtiques multipunts per a portes convencionals, tant mecàniques com elèctriques, així com en noves solucions per a portes antipànic.

Fuhr aposta per els panys automàtiques multipunt com la solució de seguretat avançada d’acord a les necessitats del mercat. És per això que tot i disposar dels panys automàtiques magnètiques Autosafe 833 i Autotronic 834 (versió elèctrica) en el seu catàleg, ha apostat per incrementar la seguretat de les mateixes fins al nivell RC3 amb les noves panys Autosafe 835 i Autotronic 836 (versió elèctrica) .

Totes els panys del programa automàtic multipunt disposen de les seves respectives versions antipànic, incloent les versions elèctriques, amb gran varietat d’accessoris i solucions de segon full per poder executar les portes de majors requeriments de seguretat.

Control avançat

La possibilitat d’oferir més opcions a l’hora de gestionar la porta d’acord a noves tecnologies, que aportin comoditat i flexibilitat d’ús, que possibilitin la seva integració en sistemes domòtics i que a més mantinguin o fins i tot incrementin els nivells de seguretat assolits amb el pany, és un altre dels punts sobre el qual Fuhr basa les seves línies de desenvolupament.

Per a això disposa d’una àmplia gamma d’accessoris per personalitzar completament el mètode de control que es necessiti. Des centraletes receptores i quadres d’integració fins a un gran nombre de terminals de control de màxima seguretat com a obertura per proximitat, lector d’empremta dactilar, comandament a distància, teclat numèric, porter elèctric i interruptors wireless i accessoris com senyalitzadors lumínics d’estat, bombí elèctric i transmissors de ràdio externs.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Ves al contingut