Els rossinyols són eines que des de la seva aparició són utilitzades pels experts en serralleria per ajudar les persones que tenien problemes amb els seus panys. Aquesta eina t’ajuda a obrir el pany sense necessitat de tenir la clau.

Cal destacar que els professionals ho feien servir en cas de veritable emergència. Però el problema està que en l’actualitat els delinqüents també utilitzen et joc d’eines per aconseguir obrir els dispositius per ficar-se a robar.

Un dels principals factors que van influir per agreujar aquesta situació és la massificació de la informació en les xarxes socials. Estén en l’actualitat innombrables vídeos on t’expliquen clarament com utilitzar-les. Encara que cal destacar que per tenir èxit amb elles s’ha de practicar molt.

Com protegir la teva pany d’aquesta tècnica?

Segons la informació donada pels serrallers, hi ha moltes maneres de protegir la teva pany de l’ús d’aquesta tècnica, però hem de tenir sempre en compte que si exagerem amb els dispositius que instal·lem, quan es presenti alguna emergència no podrem ingressar fàcilment a la propietat .

El més recomanable és que fem la substitució dels bombins simples o de serreta per bombins de seguretat. D’aquesta manera els delinqüents no podràs utilitzar les rossinyols per violentar el pany.

D’altra banda també és molt recomanable l’ús d’escuts protectors per panys, al mercat podràs trobar una infinitat de marques i models d’escut a utilitzar, l’única cosa que has de considerar és comprar un compatible amb el model de la teva barret fort. D’aquesta manera estaràs evitant els atacs dels delinqüents sense exagerar amb la seguretat.

Recomanació per millorar la teva seguretat

Sabem que és important comptar amb bones portes i panys principals, però no només això evita que els delinqüents puguin entrar a robar. També hem d’estar conscients d’incrementar la seguretat dels altres elements que participen activament en la seguretat de la teva propietat.

Tal és el cas de les finestres i les portes del darrere, ja que si els delinqüents veuen que no poden per la porta principal busquessin un altre punt d’accés i que més punt que les finestres, per aquesta raó reforça cadascuna de les àrees de la teva propietat , això si recorda no exagerar.