No només a instal·lar panys es dediquen els serrallers. L’àrea de la serralleria arriba a augmentar la qualitat de vida de les persones i a mantenir la tranquil·litat necessària de només saber que els seus béns estan protegits, a casa, en els seus negocis o en qualsevol tipus d’establiment on els professionals hagin posat els seus bons serveis.

La seguretat no només s’imposa col·locant alguna serralleria a les portes o finestres. La seguretat s’aconsegueix per mitjà d’una visualització dels punts febles de les estructures físiques, per així imposar la serralleria correcta segons les necessitats dels usuaris.

Un pany no és un objecte aïllat en una porta, aquesta ha de combinar i encaixar amb la resta de les peces de serralleria del lloc, perquè funcioni el sistema de seguretat com un tot i no en forma independent, ja que aquestes individualitat s’aprofiten els vàndals per realitzar la intrusió.

serralleria forense

A més dels serveis de serralleria comuns que cada un de nosaltres hem necessitats alguna vegada per una clau trencada o un pany danyada, els serrallers també realitzen treballs especialitzats com el treball d’un forense, que només ha de ser executat per professionals.

No tots els serrallers efectuen aquests treballs, és per això que s’han de comptar només amb els millors del mercat. Malgrat que aquests oficis generalment els sol·licita l’estat o les institucions interessades per aclarir certes circumstàncies, és important saber que comptes amb gent de sencera confiança de ser necessari.

El interessant ofici dels serrallers forenses en esbrinar els mètodes de robatoris, el tipus d’instruments, materials i eines usades, els horaris que es van executar els atacs, el nivell de violència i fins si és possible evitar pròxims atacs per col·locar a les víctimes en resguards i els seus béns.

obertura judicial

En el cas que sigui necessari els professionals de la serralleria, han de gestionar i conèixer molt bé els estatuts de les lleis per saber en cas procedir a una obertura si la situació és una mica dubtosa de la legalització.

Quan algú fa una crida a un manyà per una obertura, les coses no són tan senzilles, perquè per la seva experiència sap que hi ha situacions en què s’ha de moure sobre la legalitat absoluta.

Es pot sol·licitar una obertura judicial amb una ordre i per a això el manyà ha d’estar conscient de la situació legal i si vol participar o no pel bé de les parts. Només els professionals poden oferir aquesta confiança als seus clients que les coses es fan correctament.

tancaments electrònics

Una cosa mes que ara poden realitzar els serrallers actuals és poder intervenir en l’obertura o tancament d’un pany tradicional, mecànica o electrònica. No hi ha d’haver cap dubte que es poden comptar amb serveis de qualitat amb o manyà que fa servir coneixements tècnics sobre els nous productes de seguretat.

Només els professionals poden abastar les necessitats que els serrallers antics abastaven, mes aportar les solucions per a cobrir les expectatives que es necessiten per mantenir un nivell de seguretat i protecció actualment.