Els serrallers són professionals que majoritàriament són reconeguts per realitzar la lloable tasca de resoldre els problemes de serralleria que se’ns presenten.

No obstant això, i com en tots els oficis, sempre hi ha persones sense escrúpols a l’asecho que s’aprofiten de les necessitats dels usuaris.

Aquests enganyadors d’ofici es fan passar per serrallers, proporcionant publicitat fraudulenta, a través de la qual, moltes persones pequen de incautes i cauen en la mala passada.

En tot cas no t’has de preocupar, i per això et proporcionen algunes recomanacions perquè no siguis entabanat per aquests falsos serrallers, i fins i tot puguis aconsellar a familiars i amics.

Busca anticipadament les dades d’un manyà

Has de saber que tant la publicitat enganyosa com els preus baixos, són les primeres estratègies que utilitzen els estafadors perquè els demanis en lloc d’un manyà certificat www.gremiserrallers.com

Abans que se’t presenti una emergència de seguretat, és important que recabes informació concernent a contactes de serrallers.

A través d’internet pots aconseguir professionals que tinguin bona reputació, i si tens algun dubte al respecte, també pots a acudir als teus amics, perquè et subministrin els contactes d’un manyà que sigui qualificat.

Sol·licita els pressupostos que siguin necessaris

En el moment que es presenti l’emergència de seguretat, té en compte els contactes que vas aconseguir amb anterioritat, i pas seguit, sol·licita els pressupostos corresponents.

En general, les cases de serrallers manegen una taxa estàndard de preus pels seus serveis, cosa que no ser a problema a l’hora de contactar-los.

Però si per mala fortuna et topes amb publicitat enganyosa i no saps distingir, un preu que es trobi fora del marge establert per la mitjana, ja és motiu suficient per descartar a aquest manyà immediatament.

Aprèn a ser intuïtiu

Per aprendre a ser intuïtiu, requereixen fer moltes preguntes a l’hora de contactar un manyà, i per descomptat, no oblidar que la primera impressió és el que importa.

Per exemple, si quan contestes, et diuen a seques “serveis de serralleria” sense acompanyar-lo del nom de l’empresa, ja és motiu suficient per desconfiar de qui anomenem, per la qual cosa rebutgem primerament.

És important que li preguntis sobre el seu nombre de registre en les associacions de serrallers, i si titubeja, ja el veredicte és clar, sobretot si ja es troba present en l’entorn que vagi a laborar.

Demana-li que no perfori si no cal

Els serrallers de veritat es reconeixen per detectar primerament el problema de la seva pany, i diguem que la perforació és l’operació a la qual recorren en última instància.

No aquesta altres que li faci totes les preguntes de rigor si desconeix del tema, i així va indagant sobre la veritable perícia de qui treballa sobre el seu pany.

Mai deixi de ser intuïtiu a l’hora de contractar serveis d’aquesta índole, ja que el seu benestar ha de situar-se per sobre de qualsevol profit que vulguin prendre els serrallers d’estar per casa.