Les finestres de la mateixa manera que les portes d’un immoble han de rebre una atenció especial, per evitar que els intrusos aconsegueixin entrar. Aquesta atenció va des reforçar la serralleria, fins a verificar el funcionament correcte de les ferramentes i marcs de portes i finestres.

Les finestres són barreres fins a l’interior d’una propietat, les quals han de tenir una bona estructura en la qual estiguin fixades, perquè puguin resistir els atacs.

Les finestres són necessàries per a un establiment com a mitjà de ventilació, mes si parlem d’un habitatge.

Una finestra sense protecció és una invitació a passar, avui és gairebé impossible trobar un immoble que no tingui una reixa a menys que tingui instal·lat un altre tipus de seguretat, o estiguin ubicats en una zona de zero delinqüència, la qual cosa és poc probable.

Ús de persianes metàl·liques

les persianes originals han estat fabricades amb materials molt lleugers, per impedir el pas de la llum a una habitació. Però avui en dia és freqüent instal·lar en les finestres persianes de materials resistents com metalls o fusta que serveixin de barrera per als delinqüents.

Especialment les persianes metàl·liques, poden complir amb diversos objectius. El primer és un objectiu de seguretat física a la propietat, però a més no perd els principis de control de la il·luminació i del pas d’insectes a l’habitació com inicialment es feia servir.

A més les persianes metàl·liques poden embellir els espais, per que poden ser fabricats amb materials en acabats molt estilitzats que afavoreixen la decoració de qualsevol lloc.

Per a la instal·lació d’una persiana es pot contractar els serveis de serrallers professionals que recomanin les persianes mes adequada per a la teva edificació o la serralleria mes favorable per a l’estructura fixa.

Panys per a persianes

una persiana fabricada amb materials de qualitat no brinda la seguretat necessària encara establiment si no aquesta fixada a la paret de l’edificació o si no posseeix les peces de serralleria adequada. Una persiana pot funcionar de dues maneres, però si permet obrir l’espai, aquesta ha de tenir panys que bloquegin l’accés per la part interna.

Els serrallers a més de tenir elements de seguretat per a les portes tenen, peces de serralleria, que són fabricades per cobrir la seguretat a les finestres, sabent que aquest és un punt vulnerable en molts habitatges.

No n’hi ha prou amb col·locar passadors, els delinqüents cada vegada són més agressius i perspicaços per violentar les seguretat de qualsevol propietat. Cal més i millors panys que dissuadeixin l’actuació dels delinqüents.

Sistemes antirobatori per trencament de vidres

En edificacions que posseeixen grans finestres cal ajuda de dispositius mes tecnològic si no es vol bloquejar la ventilació amb persianes o reixes.

És una opció molt nova instal·lar petits tancaments en diferents costats de la finestra, però ara es disposa de tecnologia, que fan servir sensors de trencament per ser instal·lada en vidres i enviar senyals immediates per a la intervenció policial si el robatori és imminent.