L’entrada d’un habitatge sempre és la primera impressió que ens portem d’una casa. Conscients d’això, Hörmann, referent europeu en automatismes i portes, presenta les portes d’entrada i garatge amb el disseny a joc, mitjançant les quals s’aconsegueix que l’exterior sigui d’allò més elegant i actual.

Hörmann permet combinar el disseny de les portes d’entrada de l’habitatge amb les portes seccionals de garatge, a més de gaudir dels seus avantatges a nivell de confort, aïllament tèrmic, qualitat i seguretat. D’aquesta manera, es possibilita un disseny únic de la façana i totes les portes de l’habitatge s’adapten al màxim als diferents estils arquitectònics contribuint així al disseny de la llar.

Presenten un acabat estètic molt aconseguit que permet dissenyar les portes amb total llibertat. Són molts els aspectes que podem personalitzar en les dues portes: els elements de vidre i acer inoxidable, el tipus de acanalat, el color i l’acabat. A més, tots els elements personalitzables són combinables entre ells, de manera que es pot escollir qualsevol color i combinar-ho amb qualsevol acabat.

Però no només l’elecció d’aquests elements és crucial per aconseguir un disseny harmonitzat. Cal destacar que un dels aspectes amb més importància és la coincidència entre el acanalat de la porta d’entrada i el de la porta de garatge. Per això, en instal·lar les portes es comença el acanalat des de la mateixa base evitant l’efecte òptic de desplaçament i aconseguint d’aquesta manera una adaptació perfecta.

Conscient que l’elecció entre tants models pot ser complexa, Hörmann ofereix un assessorament personalitzat que ens ajudarà a triar la combinació de portes ideal per a la nostra vivenda.