L’entrada d’un habitatge sempre és la primera impressió que ens portem d’una casa. Conscients d’això, Hörmann, referent europeu en automatismes i portes, presenta les portes d’entrada i garatge amb el disseny a joc, mitjançant les quals s’aconsegueix que l’exterior sigui d’allò més elegant i actual.

Hörmann permet combinar el disseny de les portes d’entrada de l’habitatge amb les portes seccionals de garatge, a més de gaudir dels seus avantatges a nivell de confort, aïllament tèrmic, qualitat i seguretat. D’aquesta manera, es possibilita un disseny únic de la façana i totes les portes de l’habitatge s’adapten al màxim als diferents estils arquitectònics contribuint així al disseny de la llar.

Presenten un acabat estètic molt aconseguit que permet dissenyar les portes amb total llibertat. Són molts els aspectes que podem personalitzar en les dues portes: els elements de vidre i acer inoxidable, el tipus de acanalat, el color i l’acabat. A més, tots els elements personalitzables són combinables entre ells, de manera que es pot escollir qualsevol color i combinar-ho amb qualsevol acabat.

Però no només l’elecció d’aquests elements és crucial per aconseguir un disseny harmonitzat. Cal destacar que un dels aspectes amb més importància és la coincidència entre el acanalat de la porta d’entrada i el de la porta de garatge. Per això, en instal·lar les portes es comença el acanalat des de la mateixa base evitant l’efecte òptic de desplaçament i aconseguint d’aquesta manera una adaptació perfecta.

Conscient que l’elecció entre tants models pot ser complexa, Hörmann ofereix un assessorament personalitzat que ens ajudarà a triar la combinació de portes ideal per a la nostra vivenda.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×

Powered by WhatsApp Chat

×