Els taxis tornen a circular tant a Barcelona com a la resta de ciutats on aquests dies feien vaga. Menys maldecaps per als viatgers que arriben a l’estació de Sants o a l’aeroport del Prat. Ja hi ha taxis, després de vuit dies de vaga.

Els taxistes confien que els usuaris no els “castigaran” per aquests dies de protesta i els continuaran agafant. Insisteixen, però, que el conflicte no està tancat i, si Foment no compleix les seves promeses, al setembre es tornaran a mobilitzar.

Aquest matí a les parades de taxis n’hi havia més del que és habitual; en canvi, el nombre de clients ha baixat perquè és agost i, per exemple, hi ha menys viatges de negocis.

Però a l’estació de Sants, o a l’aeroport del Prat, els viatgers han trobat llargues cues de taxis esperant per carregar-los, a ells i les seves maletes.

Alguns taxistes diuen que ara els tocarà treballar més per recuperar el que han deixat de guanyar durant la vaga.

 

“Jo veig molts més cotxes del que és normal, perquè suposo que, per la setmana que hem estat aturats, ara hi ha molta gent que s’ha quedat sense recursos i han sortit tots de cop a treballar al màxim.”

“He de treballar per recuperar una mica, perquè hem estat una setmana de ‘vacances’ forçades.”

Els taxistes oferiran al setembre un dia de servei gratuït, que encara no han concretat, per compensar, diuen, els inconvenients causats.