Els serveis prestats pels serrallers compten amb una alta demanda en el mercat tant entre llars com a empreses que estan disposats a millorar les condicions de seguretat. Amb l’ajuda d’aquests professionals es garanteix una major seguretat tant de les seves propietats com dels seus éssers estimats.

Però tot i ser un servei popular, la veritat és que moltes persones ignoren l’abast que pot tenir aquest servei en qualsevol llar o oficina, i els nous serveis i productes oferts, adaptats a la modernitat d’aquest segle.

El bàsic: obrir portes

El servei més bàsic és solucionar el problema d’obrir portes. Després que algú perdi les claus de qualsevol negoci o llar, es genera un moment de desesperació per no poder entrar a la propietat. Només cal una simple trucada telefònica perquè aquests professionals que treballen les 24 hores es presentin per resoldre aquest tipus de situacions.

Còpia de claus

En el moment que es necessita disposar d’una còpia de claus o s’acaben de mudar i necessiten còpies, saben la importància que té un manyà, capaç de crear duplicats perfectes que funcionin correctament i obrin les portes sense cap problema en molt poc temps.

Instal·lació de portes de seguretat

Les portes de seguretat s’han posat molt de moda en els últims anys a causa del creixement de la delinqüència que ha generat gran temor entre la població. L’augment dels índexs de robatori ha propiciat que usuaris de tot arreu prefereixin adquirir una porta de seguretat a les seves cases o empreses enfront de les convencionals. Això s’aconsegueix només amb l’ajuda d’un manyà.

Instal·lació i obertura de caixes fortes

Les portes no són l’única cosa que un manyà pot obrir o instal·lar, ja que les caixes fortes també estan en el seu repertori de serveis. Aquests professionals són capaços d’instal·lar els calaixos de seguretat en el lloc necessari per tal de protegir qualsevol bé. Com és d’esperar, també ofereixen l’obertura de les mateixes.

Canvi de pany

Potser el pany de casa teva ja no funciona com o potser vas ser víctima de la delinqüència i et van robar les claus, d’allí la necessitat de fer el canvi de pany que només podrà fer-ho un manyà. És important buscar-ne un professional que sigui capaç de treballar amb qualsevol marca i model.

Canvi de bombí

Pels mateixos motius anteriors també s’han de canviar els bombins de panys, els serrallers a més d’ajudar-te a triar l’adequat, també et faran la feina de canvi i instal·lat perquè novament puguis desfer dels teus problemes de seguretat.

Obertura de portes de cotxes

Una cosa molt comú és tancar la porta del cotxe i deixar les claus a dins, és allà on entra en acció el manyà que t’ajudarà a obrir la porta del teu automòbil perquè puguis arribar al teu destí.

Instal·lació de persianes de seguretat

Igual que molts altres professionals, els serrallers també s’han d’actualitzar amb les últimes tendències de seguretat, com ara: persianes de seguretat, portes anti-enderroc i anti-trepant, instal·lació de panys anti-copiat, entre d’altres. També són capaços de crear claus mestres que permetran obrir les portes tancades amb més facilitat.

Manteniment d’institucions bancàries

Alguns serrallers porten els seus estudis més enllà convertint-se en veritables enginyers especialitzats capaços d’instal·lar i realitzar manteniment a les portes de seguretat i caixes fortes dels bancs i empreses importants que requereixen d’un altre tipus de sistema per protegir els béns que es manegen dins de l’organització

Los servicios prestados por los cerrajeros cuentan con una alta demanda en el mercado tanto entre hogares como empresas que están dispuestos a mejorar las condiciones de seguridad. Con la ayuda de estos profesionales se garantiza una mayor seguridad tanto de sus propiedades como de sus seres queridos.

Pero a pesar de ser un servicio popular, lo cierto es que muchas personas ignoran el alcance que puede tener este servicio en cualquier hogar u oficina, y los nuevos servicios y productos ofrecidos, adaptados a la modernidad de este siglo.

El básico: abrir puertas

El servicio más básico es solucionar el problema de abrir puertas. Después de que alguien pierda las claves de cualquier negocio u hogar, se genera un momento de desesperación por no poder entrar en la propiedad. Basta una simple llamada telefónica para que estos profesionales que trabajan las 24 horas se presenten para resolver este tipo de situaciones.

Copia de llaves

En el momento que se necesita disponer de una copia de llaves o se acaban de mudar y necesitan copias, saben la importancia que tiene un cerrajero, capaz de crear duplicados perfectos que funcionen correctamente y abran las puertas sin ningún problema en muy poco tiempo .

Instalación de puertas de seguridad

Las puertas de seguridad se han puesto muy de moda en los últimos años debido al crecimiento de la delincuencia que ha generado gran temor entre la población. El aumento de los índices de robo ha propiciado que usuarios de todas partes prefieran adquirir una puerta de seguridad en sus casas o empresas frente a las convencionales. Esto se consigue sólo con la ayuda de un cerrajero.

Instalación y apertura de cajas fuertes

Las puertas no son lo único que un cerrajero puede abrir o instalar, ya que las cajas fuertes también están en su repertorio de servicios. Estos profesionales son capaces de instalar los cajones de seguridad en el lugar necesario para proteger cualquier bien. Como es de esperar, también ofrecen la apertura de las mismas.

Cambio de cerradura

Quizás la cerradura de tu casa ya no funciona como o quizás fuiste víctima de la delincuencia y te robaron las llaves, de allí la necesidad de hacer el cambio de cerradura que sólo podrá hacerlo un cerrajero. Es importante buscar a un profesional que sea capaz de trabajar con cualquier marca y modelo.

Cambio de bombín

Por los mismos motivos anteriores también se deben cambiar los bombines de cerraduras, los cerrajeros además de ayudarte a elegir el adecuado, también te harán el trabajo de cambio y instalado para que nuevamente puedas deshacer de tus problemas de seguridad .

Apertura de puertas de coches

Algo muy común es cerrar la puerta del coche y dejar las llaves dentro, es allí donde entra en acción el cerrajero que te ayudará a abrir la puerta de tu automóvil para que puedas llegar a tu destino.

Instalación de persianas de seguridad

Al igual que muchos otros profesionales, los cerrajeros también deben actualizarse con las últimas tendencias de seguridad, tales como: persianas de seguridad, puertas anti-derribo y anti-taladro, instalación de cerraduras anti-copiado, entre otros. También son capaces de crear llaves maestras que permitirán abrir las puertas cerradas con más facilidad.

Mantenimiento de instituciones bancarias

Algunos cerrajeros llevan sus estudios más allá convirtiéndose en verdaderos ingenieros especializados capaces de instalar y realizar mantenimiento a las puertas de seguridad y cajas fuertes de los bancos y empresas importantes que requieren de otro tipo de sistema para proteger los bienes que se manejan dentro de la organización

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content