Els serveis prestats pels serrallers compten amb una alta demanda en el mercat tant entre llars com a empreses que estan disposats a millorar les condicions de seguretat. Amb l’ajuda d’aquests professionals es garanteix una major seguretat tant de les seves propietats com dels seus éssers estimats.

Però tot i ser un servei popular, la veritat és que moltes persones ignoren l’abast que pot tenir aquest servei en qualsevol llar o oficina, i els nous serveis i productes oferts, adaptats a la modernitat d’aquest segle.

El bàsic: obrir portes

El servei més bàsic és solucionar el problema d’obrir portes. Després que algú perdi les claus de qualsevol negoci o llar, es genera un moment de desesperació per no poder entrar a la propietat. Només cal una simple trucada telefònica perquè aquests professionals que treballen les 24 hores es presentin per resoldre aquest tipus de situacions.

Còpia de claus

En el moment que es necessita disposar d’una còpia de claus o s’acaben de mudar i necessiten còpies, saben la importància que té un manyà, capaç de crear duplicats perfectes que funcionin correctament i obrin les portes sense cap problema en molt poc temps.

Instal·lació de portes de seguretat

Les portes de seguretat s’han posat molt de moda en els últims anys a causa del creixement de la delinqüència que ha generat gran temor entre la població. L’augment dels índexs de robatori ha propiciat que usuaris de tot arreu prefereixin adquirir una porta de seguretat a les seves cases o empreses enfront de les convencionals. Això s’aconsegueix només amb l’ajuda d’un manyà.

Instal·lació i obertura de caixes fortes

Les portes no són l’única cosa que un manyà pot obrir o instal·lar, ja que les caixes fortes també estan en el seu repertori de serveis. Aquests professionals són capaços d’instal·lar els calaixos de seguretat en el lloc necessari per tal de protegir qualsevol bé. Com és d’esperar, també ofereixen l’obertura de les mateixes.

Canvi de pany

Potser el pany de casa teva ja no funciona com o potser vas ser víctima de la delinqüència i et van robar les claus, d’allí la necessitat de fer el canvi de pany que només podrà fer-ho un manyà. És important buscar-ne un professional que sigui capaç de treballar amb qualsevol marca i model.

Canvi de bombí

Pels mateixos motius anteriors també s’han de canviar els bombins de panys, els serrallers a més d’ajudar-te a triar l’adequat, també et faran la feina de canvi i instal·lat perquè novament puguis desfer dels teus problemes de seguretat.

Obertura de portes de cotxes

Una cosa molt comú és tancar la porta del cotxe i deixar les claus a dins, és allà on entra en acció el manyà que t’ajudarà a obrir la porta del teu automòbil perquè puguis arribar al teu destí.

Instal·lació de persianes de seguretat

Igual que molts altres professionals, els serrallers també s’han d’actualitzar amb les últimes tendències de seguretat, com ara: persianes de seguretat, portes anti-enderroc i anti-trepant, instal·lació de panys anti-copiat, entre d’altres. També són capaços de crear claus mestres que permetran obrir les portes tancades amb més facilitat.

Manteniment d’institucions bancàries

Alguns serrallers porten els seus estudis més enllà convertint-se en veritables enginyers especialitzats capaços d’instal·lar i realitzar manteniment a les portes de seguretat i caixes fortes dels bancs i empreses importants que requereixen d’un altre tipus de sistema per protegir els béns que es manegen dins de l’organització