Sigui per pèrdua o robatori de claus, perquè s’espatlla, en adquirir un nou habitatge o per finalització de contracte de lloguer, canviar els panys és un procés que més d’una vegada es dóna en qualsevol llar.

En qualsevol d’aquests casos podem canviar tota el pany o només canviar el barret fort. En molts casos es substitueix només el barret fort, que és la ranura on s’introdueix la clau, de manera que quan es canvia se sol necessitar una clau nova.

El canvi és molt senzill. Només cal tenir un tornavís i afluixar el cargol que es troba en el cant de la porta en línia amb el barret fort. En alguns casos cal ficar la clau i girar perquè el barret fort surti. I quan parlem de portes blindades el procés es complica una mica, ja que haurem de treure la maneta.

Un cop tret el barret fort vell, introduïm el nou en el buit lliure (amb la clau posada) i el fixem a la porta amb el cargol que vam treure inicialment. Recorda que ha de tenir la mateixa mida i forma que l’anterior perquè encaixi.

Per al canvi de pany al complet, el procés és similar. Has comprar un pany de la mateixa mida i forma, desmuntar el pany vella i inserir la nova.

En cas de dubtes el millor és comptar amb un manyà professional perquè faci el canvi i la teva casa sigui segura.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

RECHAZAR TODOS LOS SERIVICIOS
ACEPTAR TODOS LOS SERVICIOS
×