Sovint ens enfrontem a problemes d’espai a les nostres llars que no sabem com resoldre. La solució és més senzilla del que penses: col·loca portes corredisses i descobriràs com canvia la teva casa, recuperant diversos metres quadrats que donaves per perduts.

En canviar les teves portes convencionals per portes corredisses, podràs unir o separar diferents ambients d’una forma original i còmoda.

Pots triar entre diferents materials: alumini, fusta, PVC o fins i tot vidre transparent / translúcid, amb el qual aconseguiràs mantenir la lluminositat de les estades i fins i tot augmentar-la, aportant sensació d’amplitud a passadissos o al rebedor.

A l’hora de triar-les, hauràs de prestar atenció al sistema de subjecció que empren i al nivell d’aïllament que podràs aconseguir amb elles, moltes vegades inferior al que aconsegueixen les portes tradicionals.

Pel que fa als acabats, tingues en compte que la fusta és un material càlid que t’ajudarà a millorar l’aspecte estètic de les habitacions, mentre que si tries colors intensos la convertiràs en un punt d’atracció visual, ideal quan vols separar ambients dins un mateix espai.