La seguretat en una casa comença a la porta de l’entrada, és important saber que aquesta compleix totes les exigències per evitar robatoris. Saps el que necessites per a la teva tranquil·litat? Possiblement pensar en portes de seguretat, pot ajudar.

Els especialistes en portes de seguretat normalment aconsellen instal·lar una porta cuirassada causa de les garanties que concedeixen a qualsevol tipus d’immobles, sobretot és important comptar amb un pany d’alta qualitat, és a dir amb tres frontisses i un sistema de bloqueig des de l’interior de la casa, que proporcioni un protecció integral per tal que no pugui ser manipulada de cap manera per possibles lladres. De fet, aquest tipus de panys responen davant cops i eines com tornavisos, palanques, etc. Per descomptat, no cal oblidar afegir sempre un espiell per conèixer qui es troba darrere de la porta, encara que sembli absurd és una part important del sistema de seguretat que ha de tenir una porta principal.

Tingues en compte que la porta ha de complir una qualitat alta i comptar amb una estructura sòlida, evita així portes de làmines de fusta que estiguin buides i que posseeixen en el seu interior cartró o algun material similar. Pots fer ús d’aquest tipus de portes per a les estades de la teva llar però no per a les entrades principals ja que no és l’opció més segura, com sí ho són les portes fabricades amb materials totalment sòlids.