PERSAX AUMENTA LA SEGURETAT AMB EL SEU SISTEMA EXTREME I LA LAMA V-80 DOBLE PARET

Davant l’augment de robatoris amb força en habitatges i establiments i el problema de les ocupacions de propietats privades, el sistema Extreme i la lama V-80 Doble Paret de Persax són una opció perfecta per invertir en tranquil·litat. Aquests productes suposen una nova forma d’entendre la seguretat i donen resposta a la necessitat de protecció generada pels continus robatoris en habitatges i locals comercials, que a més augmenten en l’època de vacances.

El sistema Extreme i la persiana V80 Doble Paret de Persax, empresa referent en el sector de les persianes i fabricant de sistemes per al buit d’arquitectura des de 1976, ofereixen un plus de seguretat extrema i donen resposta als robatoris amb força que es produeixen en domicilis o locals comercials, que a més es multipliquen en èpoques de vacances.

Segons el Balanç de Criminalitat del Ministeri de l’Interior, el 2017 hi va haver un total de 149.651 robatoris amb força en domicilis, establiments i altres instal·lacions. Aquesta xifra segueix sent massa elevada i ha augmentat en el primer trimestre de 2018 respecte de l’any anterior. De gener a març d’aquest any, Espanya ha patit 40.265 robatoris amb força, davant dels 39.634 robatoris del primer trimestre del 2017, un increment del 1,6%, que trenca el descens que es produïa en els últims anys.

Una de les formes més comunes que tenen els delinqüents per accedir als establiments és a través de portes i finestres. Segons explica Lorenzo Herrero, director adjunt de Persax “la seguretat a les portes comercials o portes de garatge i finestres es fa fonamental, ja que són punts molt vulnerables que requereixen d’una major protecció. Quan adquirim un domicili o ens anem de vacances, una de les primeres coses que hauríem de plantejar és si comptem amb els elements adequats per evitar possibles robatoris o accessos “.

El model Blockalum 60 Extreme ofereix un nivell de seguretat extrema i una cura disseny adaptable a qualsevol entorn arquitectònic i alta resistència a la corrosió.

Està especialment indicat per a aquelles zones on es requereixi un extra de seguretat per l’alt índex de robatoris, o pels punts geogràfics de climes extrems, ja que aporten un molt alt nivell de seguretat: suporten alts nivells de pressió i bloqueig davant de possibles atacs o intents d’accés, i resisteixen vents huracanats de més de 220 km / h. Es tracta d’una gran opció per protegir els habitatges en època de vacances, amb la qual ja compten nombrosos països a més del nostre, per protegir-se no només dels possibles robatoris o accessos no desitjats, sinó també de les inclemències meteorològiques extremes.

Aquest producte dóna resposta a la necessitat bàsica de protegir els buits d’accés a les estances, davant de qualsevol tipus d’intent d’accés. És una opció molt aconsellable no només per a habitatges, sinó també per a aquells negocis on es requereixi un plus de seguretat. “A més de les seves immillorables característiques tècniques, que ofereixen una seguretat extrema, la seva adaptabilitat a tot tipus de façanes i la seva cura i elegant disseny fan que Extreme sigui un producte a tenir en compte quan volem invertir en tranquil·litat”, assegura el director adjunt de Persax , Lorenzo Herrero.

Els establiments comercials són un altre dels objectius dels robatoris en vacances. La lama V-80 Doble Paret de Persax està especialment dissenyada per a comerços i accessos de garatge. Es tracta d’una porta que ofereix unes característiques superiors de seguretat, però també de disseny, s’enrotlla tant cap a l’interior com l’exterior, mantenint sempre la mateixa estètica.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content