ANALITZEM PANY ELECTRÒNICA INTEL·LIGENT TESA ENTR

T’has deixat oblidades les claus de casa en sortir precipitadament d’ella o coneixes algú que li hagi passat? Segur que si. Però el que és gairebé impossible és que que oblidis la teva imprescindible smartphone sense adonar-te’n. Amb aquesta premissa de partida les solucions que permeten utilitzar el mòbil com a clau tenen una alta probabilitat de ser alguna cosa amb molt de futur.

Com es pot viure sense claus de casa i usar en el seu lloc el mòbil o un codi d’accés? La solució Tesa Entr és un sistema que ens permet controlar l’obertura mitjançant diferents mètodes d’acreditació

pany intel·ligent tesa entr a part de la clàssica clau, com ara un comandament a distància, empremta dactilar o un simple codi són algunes de les opcions que aquest sistema posa a la nostra disposició per tenir un accés segur a casa nostra.

Una nova pany que no “sap” que està posada des de fora

D’entrada, pensar en un nou sistema de pany per la porta principal de casa fa dubtar una mica. Per això per eliminar aquesta barrera psicològica

d’entrada Tesa va optar per una solució compacta. No és el pany que un tria quan compra la porta principal de casa, però sí una molt bona opció una vegada que ja vius allà. Té un avantatge molt important: la Tesa Entr no és diferenciable d’una altra pany convencional si la mirem per fora. Des del carrer és impossible d’identificar que es tracta d’un pany electrònica motoritzada, ja que de fet, el model comercialitzat ve de sèrie amb dues còpies de clau, de manera que podem seguir fent servir les mateixes de manera convencional sense problemes.

No sense el meu mòbil; si sense la meva clau

Un cop instal·lada el pany, anem a poder començar a usar-la de forma immediata una vegada que es configuri. Aquest procés no és tan intuïtiu com seria desitjable pel que és aconsellable (llevat que siguis un usuari avançat) que sigui realitzat per un tècnic especialitzat. Tocs a la pantalla, prémer diferents codis … Ens hauria agradat un aparellament inicial del telèfon intel·ligent amb el pany i que el procés de configuració s’hagués guiat i realitzat directament des de l’aplicació, sense intervenció de controls al pany. El model bàsic del pany motoritzada Tesa Entr se centra en l’obertura i bloqueig de la porta de manera remota a través del mòbil.

Les virtuts d’un sistema d’obertura remot, motoritzat i avançat són algunes més de les que un arriba a imaginar en plantejar la instal·lació d’aquesta solució avançada. El més evident és poder relegar les claus i fer servir el mòbil o un codi d’accés per obrir la porta. En el dia a dia sorgiran escenaris d’ús que sense disposar d’aquesta solució ara seria més avorrit i molest tot aquest tema.

El més evident està relacionat amb la seguretat. La Tesa Entr tanca de forma automàtica els bulons de manera que el “haver de tancar amb clau” cada vegada o el “he tancat amb clau?” passen a la història per sempre i tot queda assegurat de forma permanent. Aquest bloqueig automàtic no només és útil per el que s’ha dit en relació a la seguretat sinó que resulta molt còmode. En unes poques setmanes 1 assimila que pot simplement tancar la porta de cop i ni molestar-se a treure claus perquè quedi perfectament tancada. El sistema automàtic s’encarrega d’això.

Però hi ha més. Si per qualsevol raó ens oblidem de tancar la porta quan sortim i es queda oberta, el pany emet un senyal als 15 segons perquè ens adonem d’això i puguem resoldre ràpidament. I si no passen ni aquests 15 segons i no recordem si l’hem tancat, en l’APP del mòbil hi ha informació visual de si la porta està oberta o tancada. L’ús del pany també es pot fer de forma manual des de dins. Podem directament girar el pom o lliscar els dits pels laterals del pany per desbloquejar-la.

Les maneres d’identificació que podem usar amb el pany de sèrie són el telèfon intel·ligent mitjançant bluetooth, comandament a distància o clau però per mitjà d’accessoris extra (no de sèrie) també podem incloure un bloc que inclou identificació per empremta dactilar o teclat numèric .

La manera d’obertura amb el telèfon intel·ligent, que veurem en el següent punt, es complementa de sèrie amb un comandament a distància que serveix just per això: obrir i tancar la porta de casa abans d’arribar a ella.Sobre l’ús del comandament a distància , podem realitzar l’obertura tant des de dins com des de fora, i el sistema admet fins a 20 comandaments simultanis. En l’aplicació podem anar donant d’alta o baixa els comandaments, tant perquè ja no es fan servir com perquè s’han extraviat o s’ha produït un robatori.

El sistema s’alimenta per mitjà de bateria. Això té tant avantatges com desavantatges, però definitivament, les primeres superen les segones. En tenir bateria la instal·lació no necessita cablejat algun. Per contra hem de recarregar i sí, és una mica més que recordar, però l’autonomia està molt aconseguida. Té una autonomia de 3 mesos per a una mitjana de 25 cicles diaris (un cicle és tant obertura com a tancament) més que la mitjana habitual, però en tot cas suficient.

La càrrega es pot realitzar directament amb cable microUSB (no és molt llarg, així que o tenim un endoll a prop o haurem de fer servir un allargador), però com a accessori es ven una bateria externa que connectem al pany i queda penjada de la mateixa. Per l’autonomia de diversos mesos que ens proporciona el pany i la comoditat que és carregar-via microUSB, no és una compra recomanable perquè no la amortitzarem excepte en zones on és impossible comptar amb un endoll (un exemple pot ser la porta principal d’un edifici ).

¿I si el pany es queda sense bateria? No hi ha problema sempre que o estiguis dins (pots obrir-la amb el pom manual integrat i molt còmode, tant per obrir com bloquejar la porta) o expliquis amb la clau. Amb la seva autonomia de diversos mesos i l’avís al telèfon per mitjà de l’app, és molt poc probable que això passi.

ANALIZAMOS CERRADURA ELECTRÓNICA INTELIGENTE TESA ENTR

Te has dejado olvidadas las llaves de casa al salir precipitadamente de ella o conoces a alguien que le haya pasado? Seguro que sí. Pero lo que es casi imposible es que que olvides tu imprescindible smartphone sin darte cuenta. Con esta premisa de partida las soluciones que permiten utilizar el móvil como clave tienen una alta probabilidad de ser algo con mucho futuro.

Como se puede vivir sin llaves de casa y usar en su lugar el móvil o un código de acceso? La solución Tesa Entr es un sistema que nos permite controlar la apertura mediante diferentes métodos de acreditación

cerradura inteligente antorcha entr aparte de la clásica llave, como un mando a distancia, huella dactilar o un simple código son algunas de las opciones que este sistema pone a nuestra disposición para tener un acceso seguro a casa.

Una nueva cerradura que no “sabe” que está puesta desde fuera
De entrada, pensar en un nuevo sistema de cerradura por la puerta principal de su casa hace dudar un poco. Por eso para eliminar esta barrera psicológica

de entrada Tesa optó por una solución compacta. No es la cerradura que uno elige cuando compra la puerta principal de su casa, pero sí una muy buena opción una vez que ya vivos allí. Tiene una ventaja muy importante: la Antorcha Entr no es diferenciable de otra cerradura convencional si la miramos por fuera. Desde la calle es imposible de identificar que se trata de una cerradura electrónica motorizada, ya que de hecho, el modelo comercializado viene de serie con dos copias de llave, por lo que podemos seguir utilizando las mismas de manera convencional sin problemas.

No sin mi móvil; si sin mi llave

Una vez instalada la cerradura, vamos a poder empezar a usarla de forma inmediata una vez que se configure. Este proceso no es tan intuitivo como sería deseable por lo que es aconsejable (a menos que seas un usuario avanzado) que sea realizado por un técnico especializado. Toques en la pantalla, pulsar diferentes códigos … Nos hubiera gustado un emparejamiento inicial del teléfono inteligente con la cerradura y que el proceso de configuración se hubiera guiado y realizado directamente desde la aplicación, sin intervención de controles en la cerradura . El modelo básico de la cerradura motorizada Tesa Entr se centra en la apertura y bloqueo de la puerta de forma remota a través del móvil.

Las virtudes de un sistema de apertura remoto, motorizado y avanzado son algunas más de las que uno llega a imaginar al plantear la instalación de esta solución avanzada. El más evidente es poder relegar las claves y usar el móvil o un código de acceso para abrir la puerta. En el día a día surgirán escenarios de uso que sin disponer de esta solución ahora sería más aburrido y molesto todo este tema.

Lo más evidente está relacionado con la seguridad. La Tesa Entr cierra de forma automática los bulones de manera que el “tener que cerrar con llave” cada vez o el “he cerrado con llave?” pasan a la historia para siempre y todo queda asegurado de forma permanente. Este bloqueo automático no sólo es útil para lo que se ha dicho en relación a la seguridad sino que resulta muy cómodo. En unas pocas semanas 1 asimila que puede simplemente cerrar la puerta de golpe y ni molestarse en sacar claves para que quede perfectamente cerrada. El sistema automático se encarga de ello.

Pero hay más. Si por cualquier razón nos olvidemos de cerrar la puerta al salir y se queda abierta, la cerradura emite una señal a los 15 segundos para que nos demos cuenta de ello y podamos resolver rápidamente. Y si no pasan ni estos 15 segundos y no recordamos si la hemos cerrado, en la APP del móvil hay información visual de si la puerta está abierta o cerrada. El uso de la cerradura también se puede hacer de forma manual desde dentro. Podemos directamente girar el pomo o deslizar los dedos por los laterales de la cerradura para desbloquearla.

Las formas de identificación que podemos usar con la cerradura de serie son el teléfono inteligente mediante bluetooth, mando a distancia o clave pero por medio de accesorios extra (no de serie) también podemos incluir un bloque que incluye identificación por huella dactilar o teclado numérico.

La manera de apertura con el teléfono inteligente, que veremos en el siguiente punto, se complementa de serie con un mando a distancia que sirve justo para eso: abrir y cerrar la puerta de casa antes de llegar a ella.Sobre la uso del mando a distancia, podemos realizar la apertura tanto desde dentro como desde fuera, y el sistema admite hasta 20 mandos simultáneos. En la aplicación podemos ir dando de alta o baja los mandos, tanto porque ya no se usan como porque se han extraviado o se ha producido un robo.

El sistema se alimenta mediante batería. Esto tiene tanto ventajas como desventajas, pero definitivamente, las primeras superan las segundas. Al tener batería la instalación no necesita cableado alguno. Por el contrario debemos recargar y sí, es un poco más que recordar, pero la autonomía está muy conseguida. Tiene una autonomía de 3 meses para un promedio de 25 ciclos diarios (un ciclo es tanto apertura como cierre) más que la media habitual, pero en todo caso suficiente.

La carga se puede realizar directamente con cable microUSB (no es muy largo, así que o tenemos un enchufe cerca o tendremos que usar un alargador), pero como accesorio se vende una batería externa que conectamos a la cerradura y queda colgada de la misma. Por la autonomía de varios meses que nos proporciona la cerradura y la comodidad que es cargarse vía microUSB, no es una compra recomendable porque no la vamos a amortizar excepto en zonas donde es imposible contar con un enchufe (un ejemplo puede ser la puerta principal de un edificio).

¿Y si la cerradura se queda sin batería? No hay problema siempre que o estés dentro (puedes abrirla con el pomo manual integrado y muy cómodo, tanto para abrir como bloquear la puerta) o cuentes con la llave. Con su autonomía de varios meses y el aviso al teléfono por medio de la app, es muy poco probable que esto suceda.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content