FORRELLAT ANTIBUMPING LA SEGURETAT DEFINITIVA

Malgrat el titular, partim d’una base: la porta inviolable no existeix. Tot és qüestió de temps per fer claudicar les defenses de la nostra porta. Ara bé el “secret” està en tenir com a dotació de temps el raonablement suficient per fer desistir o millor no plantejar-se un atac al primer baluard de la nostra intimitat domèstica.

Les portes blindades actualment no són un element que tingui un nivell de seguretat suficient i acceptable per resistir tant un atac de força (palanqueta, tornavís, pota de cabra etc) com un habilitat (bumping, ganzuado etc).

Les raons són diverses. En primer lloc una porta blindada té un element molt vulnerable que és el marc. Traient les motllures s’accedeix fàcilment a l’cerradero i palanqueando en ell és fàcil retrotraure tot el carro del pany, tingui els punts de seguirdad que tingui, tres, cinc o més, perquè tota el pany està comandada des d’aquesta caixa central. Aquesta acció pot fer-se en menys de dos minuts.

D’altra banda el bumping està causant estralls ja que amb les claus bump de fàcil adquisició, en qüestió de pocs segons i amb molt poca pràctica podem obrir la gran majoria de les bombetes de perfil europeu convencionals i mal anomenats de seguretat.

Arribats a aquest punt podríem pensar ‘que tot està perdut’ però NO, Hi ha una solució efectiva i econòmica la instal·lació d’un forrellat antibumping d’última generació. Amb això aconseguim principalment tres millores importants, a saber:

1. Tenim instal·lada un pany molt segura, totalment independent del pany principal i amb un funcionament radicalment diferent, de manera que la possible manipulació d’aquesta no li afectaria en absolut.

2. En portar un bombillo antibumping, matem dos ocells d’un tret. És a dir, és molt convenient instal·lar un bombí amb aquest nivell de protecció a la porta. Ara bé, si instal·lem aquest tipus de forrellat, ja tenim un ‘tot en un’ de manera que ja no seria estrictament necessari canviar el nostre, en general, poc fiable bombí per un altre. La raó és que aquesta segona pany ja ho porta de sèrie i va resistir aquest tipus d’atac. forrellat antibumping
Ara bé, ja saps el que diu el refrany; “Com més sucre més dolç”, que traduït en aquest cas al llenguatge manyà vol dir, que si acabem instal·lant a més un bombí antibumping al pany principal, ja que òbviament millorarem encara més la nostra seguretat.

3. I la millor avantatge de totes és, que crea un efecte dissuasiu. I què vol dir això. Doncs per entendre-ho hem de posar-nos en la pell del caco. Ens posem l’antifaç, la samarreta de ratlles, la llanterna i accedim al replà del nostre habitatge. Què veiem? Quatre portes d’accés de les quals tres tenen un pany i una té dos. I per a més INRI sabem que és un ‘punyeter forrellat antibumping’. Quin creus que cau immediatament de la llista d’objectius fàcils i ràpids? Efectivament! la teva. El millor d’això és que ni tan sols cal que estigui tancada, no té temps d’esbrinar! Has guanyat la batalla! Les estadístiques diuen que en més del 90% dels casos el lladre desistirà, i buscarà objectius més “fàcils”.
Recapitulant. El forrellat antibumping va convertir la porta de la teva vivenda en un ‘repel·lent de pispes’. I sincerament crec que és l’opció més segura, econòmica i efectiva per a aquest tipus de portes. De fet he de confessar-te un secret. La meva porta és d’aquestes i saps què? A mi no es em pot atribuir el de ‘A cal ferrer ganivet de pal “. Pel compte que em té tinc aquest forrellat i més un bombí antibumping, per si de cas.

CERROJO ANTIBUMPING LA SEGURIDAD DEFINITIVA

A pesar del titular, partimos de una base: la puerta inviolable no existe. Todo es cuestión de tiempo para hacer claudicar las defensas de nuestra puerta. Ahora bien el “secreto” está en tener como dotación de tiempo el razonablemente suficiente para hacer desistir o mejor no plantearse un ataque al primer baluarte de nuestra intimidad doméstica.

Las puertas blindadas actualmente no son un elemento que tenga un nivel de seguridad suficiente y aceptable para resistir tanto un ataque de fuerza (palanqueta, destornillador, pata de cabra etc) como un habilitado (bumping, ganzuado etc).

Las razones son diversas. En primer lugar una puerta blindada tiene un elemento muy vulnerable que es el marco. Sacando las molduras se accede fácilmente al cerradero y palanqueando en él es fácil retrotraer todo el carro de la cerradura, tenga los puntos de seguirdad que tenga, tres, cinco o más, para que toda la cerradura está comandada desde esta caja central . Esta acción puede hacerse en menos de dos minutos.

Por otra parte el bumping está causando estragos ya que con las llaves bump de fácil adquisición, en cuestión de pocos segundos y con muy poca práctica podemos abrir la gran mayoría de las bombillas de perfil europeo convencionales y mal llamados de seguridad.

Llegados a este punto podríamos pensar ‘que todo está perdido’ pero NO, Hay una solución efectiva y económica la instalación de un cerrojo antibumping de última generación. Con ello conseguimos principalmente tres mejoras importantes, a saber:

1. Tenemos instalada una cerradura muy segura, totalmente independiente de la cerradura principal y con un funcionamiento radicalmente diferente, por lo que la posible manipulación de esta no le afectaría en absoluto.

2. Al llevar un bombillo antibumping, matamos dos pájaros de un tiro. Es decir, es muy conveniente instalar un bombín con este nivel de protección en la puerta. Ahora bien, si instalamos este tipo de cerrojo, ya tenemos un ‘todo en uno’ de manera que ya no sería estrictamente necesario cambiar nuestro, en general, poco fiable bombín por otro. La razón es que esta segunda cerradura ya lo lleva de serie y resistió este tipo de ataque. cerrojo antibumping
Ahora bien, ya sabes lo que dice el refrán; “Cuanto más azúcar más dulce”, que traducido en este caso al lenguaje cerrajero quiere decir, que si acabamos instalando además un bombín antibumping en la cerradura principal, ya que obviamente mejoraremos aún más nuestra seguridad.

3. Y la mejor ventaja de todas es, que crea un efecto disuasorio. Y qué quiere decir esto. Pues para entenderlo debemos ponernos en la piel del caco. Nos ponemos el antifaz, la camiseta de rayas, la linterna y accedemos al rellano de nuestra vivienda. ¿Qué vemos? Cuatro puertas de acceso de las cuales tres tienen una cerradura y una tiene dos. Y para más INRI sabemos que es un ‘puñetero cerrojo antibumping’. ¿Cuál crees que cae inmediatamente de la lista de objetivos fáciles y rápidos? Efectivamente! tu. Lo mejor de esto es que ni siquiera es necesario que esté cerrada, no tiene tiempo de averiguar! Has ganado la batalla! Las estadísticas dicen que en más del 90% de los casos el ladrón desistirá, y buscará objetivos más “fáciles”.
Recapitulando. El cerrojo antibumping convirtió la puerta de tu vivienda en un ‘repelente de rateros’. Y sinceramente creo que es la opción más segura, económica y efectiva para este tipo de puertas. De hecho tengo que confesarte un secreto. Mi puerta es de estas y sabes qué? A mí no se me puede atribuir el de ‘A casa del herrero cuchillo de palo “. Por la cuenta que me tiene tengo este cerrojo y más un bombín antibumping, por si acaso.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content