Quan compres una casa tens en compte tots els aspectes importants que necessites i segueixes buscant fins que apareix la indicada. Però realment tens en compte la seguretat de l’accés al teu “refugi”? Quan vas a comprar un pany de seguretat, saps que la teva seguretat pròpiament és el més important; però, què tan segura sigui el pany, així serà la protecció que li proveeixi a la teva llar.

Aquest és un gairebé Decàleg per comprar panys de seguretat.

1.- Què Necessites exactament?

Abans de començar a embarcar-te en comprar un pany, és important tenir en compte les necessitats que pretens cobrir amb les pany que desitges comprar i instal·lar, com en gairebé qualsevol producte, el preu i l’ús determinen l’oferta de panys.

N’hi ha posseeixen tres punts d’ancoratge o més, unes altres són biomètriques, i altres són exclusivament per a ús en interiors. Tot es resumeix al que esperes resoldre i les necessitats que pretens satisfer. La seguretat que li vols a oferir a la teva família o al teu oficina, a través dels panys de seguretat és variada.

2.- No renunciïs a la Qualitat a costa del Preu.

Pagar una mica més per els panys de seguretat, també implica pagar més per qualitat i seguretat. Quan pagues menys o decideixes ajustar el pressupost per aconseguir el pany de seguretat més barata, estaràs renunciant a la qualitat, la seguretat i la garantia.

Recorda que en matèria de seguretat, la qualitat és prioritat, si vas a escollir un pany de seguretat, assegurat que la seva qualitat sigui excel·lent, sigui d’una marca de prestigi i per descomptat que estigui garantida.

3.- Investiga el mercat.

Des d’aquest blog et portem la informació rellevant sobre els panys de seguretat que has de conèixer. Invertir en una bona pany de seguretat, implica conèixer el que esperes del producte, ja que hi ha una gran varietat en el mercat.

4.- Demana Consell Professional.

És lògic entendre que, com en qualsevol professió, l’experiència d’un Serraller és determinant per saber què pany de seguretat és més útil i funcional.

5.- Compara Característiques i Rendiments.

A Internet hi ha molts fòrums de serralleria i afins, que ofereixen ressenyes de persones que actualment tenen una determinada marca de panys de seguretat. En ells podràs trobar opinions de persones que comenta quins van ser els aspectes que van veure avantatjosos de determinada pany i quins aspectes fan no recomanar alguna marca.

6.- El factor més important: la Seguretat del Pany.

Una bona pany de seguretat, està dissenyada de tal manera que pugui estar a prova de mètodes d’ atracament, entre elles el Bumping, un bombí antibumping minora els riscos d’accés il·legal al teu habitatge.