¿Què és una porta en bloc ?, o quins avantatges tenen les portes en bloc ?. Aquestes i moltes altres preguntes relacionades amb les portes en block sorgeixen quan qualsevol persona comença la recerca d’unes noves portes per a la seva llar, i és totalment normal, ni tots sabem de tot ni tens perquè saber sobre les portes en bloc si no et dediques a això o mai has hagut de comprar una de nova.

Per això hem volgut fer una petita i senzilla explicació sobre què són les portes en block, els seus avantatges i per què la gent les tria davant de les portes tradicionals. Tot resumit perquè no sigui pesat ni difícil d’entendre.

El primer que hem de saber és: ¿què és una porta en bloc ?; Bé doncs una porta en bloc fa referència a una porta completa, una porta que inclou tot el necessari per instal·lar-la sense necessitat de ser un professional de la fusteria. Quan parlem que inclou tot el necessari per a la seva instal·lació ens referim al fet que si el teu compres una porta en bloc a la nostra fàbrica per exemple rebràs a casa teva el següent:
– La fulla de la porta amb tots el seu ferramentes (frontisses, maneta …)
– El marc o galze de la porta ja muntat sobre el full (on tanca i obre la porta)
– Les tapetes o tapa juntes tallades al biaix i a mida per aquesta porta (llistes per fixar)

Tot això ve inclòs en una porta en bloc, tot això necessites per instal·lar una porta nova i ja ve mecanitzada perquè no hagis de caminar amb forats, mesures, talls … ..

Si per contra haguessis triat una porta tradicional, hauries de contractar els serveis d’un muntador professional que et mecanizase la porta a la teva llar (amb el consegüent trastorn de pols, soroll, etc …) i que te la muntés, un temps que val diners i uns diners que no t’has estalviat en no triar una porta en bloc.

Compte, no diem que una porta tradicional sigui pitjor que una porta en bloc o viceversa ni de bon tros, és la mateixa porta, els mateixos materials i els mateixos ferramentes, l’únic inconvenient és que una ja ve muntada i és molt més “neta i ràpida “d’instal·lar i l’altra necessita d’aquest mecanitzat que converteix un full de porta en una porta final. Per descomptat cadascú pot triar les seves noves portes al seu gust, vols teves portes en bloc? Te les enviem així, ¿les vols tradicionals sense mecanitzar? També te les podem enviar, aquí manes tu.

Ara ja sabem el que és una porta en bloc i alguns dels avantatges enfront d’un altre tipus de portes, avantatges com el muntatge, el preu o la rapidesa que ens ajuden a estalviar diners i mals de cap. Però no només això, també pots muntar les teves portes en bloc tu mateix / a sense problemes, per això vam fer la nostra guia de com muntar una porta block, perquè tots puguem embarcar-nos en el món de la fusteria sense por de trencar res i per descomptat estalviant-nos uns diners que és molt important.

Però … qualsevol porta pot ser en bloc ?,  Bé, per norma general qualsevol porta, ja sigui interior o exterior pot fabricar i enviar com portes en block, però si cal saber que hi ha excepcions, per exemple les portes corredisses no poden enviar-com portes en block, si que les enviem completament mecanitzades perquè només sigui muntar a casa però no podem enviar amb els seus kit de corredisses ja muntats ja que ens arrisquem a que en el transport siguin danyats i això suposi al client un contratemps de terminis i de devolucions que a ningú li agrada viure.