Tot aquell que pensa en renovar o canviar les seves finestres, probablement acudeixi a una fusteria d’alumini per veure quines opcions té i com pot fer-ho.

Només d’aquesta manera ens adonarem de les moltes alternatives de què disposem. I és que, tal com sap qualsevol expert  hi ha pràcticament una finestra per a cada necessitat.

Els professionals de les finestres d’alumini coneixen el ventall de possibilitats. En aquest sentit, per cada tipus d’obertura podem tenir finestres corredisses, batents, practicables (o abatibles), oscil·lobatents, pivotants, etc.

A això has d’afegir la possibilitat de disposar de parts inamovibles a la finestra. És a dir, una finestra el terç inferior, per exemple, és fix i sobre el que tens una corredissa o practicable. Això et permet múltiples opcions per aprofitar els espais sense renunciar a la llum natural.

Per si fossin poques opcions, també pots escollir el tipus de vidre. Pot ser doble o triple en funció de si volem disposar d’aïllament tèrmic o, a més, volem gaudir d’un major aïllament acústic. El cristall, al seu torn, pot ser transparent o esmerilat, com quan volem gaudir de tota la llum possible en un bany, però sense renunciar a la intimitat.

Una altra opció que has de tenir en compte és la d’incorporar la persiana. Aquesta alternativa et resultarà molt útil quan substitueixis antigues finestres de fusta amb persianes d’obra. La simplicitat i major eficiència energètica que obtindrem amb una finestra d’alumini amb persiana incorporada és una cosa per tenir molt en compte.

I ja, finalment, els acabats. ¿Blanc? ¿Color? ¿Imitació a fusta?

Com pots veure, són moltes les opcions disponibles. A Aluminis Solé socis del nostre Gremi estaran encantats d’ajudar-te i assessorar-te. Contactal’s i junts donarem amb l’opció més adequada a les teves necessitats.