COM HAN EVOLUCIONAT LES EMPRESES DE SERRALLERIA EN ELS ÚLTIMS ANYS?

Els temps han canviat per a tots i avui dia les regles del joc són diferents. Vivim en un moment històric en què la digitalització es troba a l’ordre del dia i les empreses de la gran majoria dels sectors han hagut de canviar, evolucionar i modernitzar-se per poder satisfer a la nova demanda, una que destaca per uns clients / consumidors digitals ben informats i que busquen sempre el millor servei al millor preu.

Les empreses de serralleria han estat un clar exemple d’un sector completament actualitzat amb èxit, que ha sabut eliminar les fronteres físiques dels seus negocis i oferir uns serveis molt més versàtils. A continuació t’expliquem quina ha estat l’evolució de les serralleries en els últims anys i els avantatges que això ha suposat per als seus clients.

Una variada oferta de serveis

Una serralleria d’avui dia ofereix, a més de l’obertura de portes i el canvi de panys, una llarga llista de serveis molt variats, els quals satisfan les necessitats d’una demanda en evolució. Com podem comprovar a la pàgina de www.gremiserrallers.com, alguns dels principals serveis d’una serralleria són la instal·lació i reparació de persianes comercials i també de portes automàtiques, l’obertura de tot tipus de caixes fortes si se’ns ha oblidat la contrasenya, de portes sense danyar el pany o la instal·lació de panys d’última generació especialitzades per servir com una barrera eficaç antirobatori, conegudes com panys antibumping.

Aquests només són alguns dels serveis d’una llarga llista que ofereixen les serralleries modernes, les quals es troben en una constant evolució per ser partícips del disseny del futur i no quedar-se enrere. Aquestes empreses formen als seus equips professionals perquè coneguin sempre les principals tècniques de robatori i puguin dur a terme tècniques de prevenció i solucions efectives per oferir els millors serveis als seus clients.

Servei i Atenció 24 hores

Un servei les 24 hores és extremadament necessari en un sector com el de la serralleria, per aquesta raó, la gran majoria de les serralleries ha adaptat els seus horaris a la nova demanda per poder oferir serveis les 24 hores al llarg de tots els dies de l’any.

A més, perquè els seus serveis siguin molt més accessibles, les serralleries han hagut de desenvolupar forts canals de comunicació,  per a això és necessari tenir una bona pàgina web en la que vingui tota la informació de contacte necessària, un número de telèfon i un correu electrònic, a part d’explicar amb claredat les zones en què presten els seus serveis i el temps estimat que triguen a arribar. La urgència amb què atenen i la rapidesa amb la qual acaben el seu treball són les principals característiques de les serralleries d’avui dia.

Modernització Tecnològica

La tecnologia avança a un ritme accelerat que, en algunes ocasions, és difícil de seguir. No obstant això, empreses de serralleria han entès des del primer moment que un dels principals factors que havien de desenvolupar per mantenir-se i créixer en el mercat és la modernització tecnològica. Aquesta es basa en nombrosos aspectes com la utilització de nous i millorats materials de gran qualitat, així com l’ús i el coneixement necessari per a la instal·lació de gadgets intel·ligents de seguretat, dissenyats per protegir les llars dels perills actuals.

D’aquesta manera, els nous serveis que solen oferir les serralleries van des de la instal·lació de sistemes de seguretat per a llars o vehicles, d’alarmes electròniques o sistemes de vídeo vigilància fins a serveis de manteniment dels propis sistemes de seguretat.

Treball professional i eficient

Per començar, una empresa de serralleria ha de tenir una pàgina web  per poder arribar a tots els seus clients fidelitzats i potencials. Avui dia, una empresa ha de cuidar molt més de la seva imatge de cara al públic, ja que un servei dolent o deficient pot esdevenir un mal comentari en algun fòrum d’Internet oa la mateixa secció de comentaris de la pàgina oficial de l’empresa . Per aquestes raons, quan una serralleria porta a terme els seus serveis, com millor sigui el resultat del treball i l’atenció que han rebut els clients, molt millors seran les recomanacions a Internet, augmentant en nombre i millorant indefinidament la reputació en línia de la serralleria.

En l’actualitat, els clients busquen una feina professional i eficient, que és el que ofereixen la serralleries en la seva gran majoria, posant-se a la completa disposició del client, possibilitant una atenció d’urgència les 24 hores i la solució al possible problema en un temps rècord, assegurant el resultat per un llarg període de temps.

Utilizamos cookies propias y de terceros para analizar nuestros servicios y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas).

Puedes obtener más información y configurar tus preferencias AQUÍ.

Privacy Settings saved!
Configuración de privacidad

Cuando visita cualquier sitio web, puede almacenar o recuperar información en su navegador, principalmente en forma de cookies. Controle sus Servicios de cookies personales aquí.

Estas cookies son necesarias para que la web funcione y no se pueden desactivar de nuestro sistema.

Para utilizar esta web utilizamos las siguientes cookies técnicas necesarias
  • CONSENT
  • PHPSESSID
  • inbound_referral_site
  • lead_session
  • wp_lead_uid

Decline all Services
Accept all Services
×
Skip to content