La fusteria d’alumini o més aviat els mobles d’aluminis s’estan posant cada vegada més de moda. I és que és un material molt durador i que gairebé no necessita manteniment. A més per a mobles d’exterior solen ser la millor opció, ja que és un material molt resistent a les condicions meteorològiques adverses, i molt fàcil de mantenir. Avui tingues donem en aquest article uns consells per mantenir els teus mobles d’alumini, encara que ja diem que no els cal massa.

Quan el teu moble d’alumini estigui lleugerament brut només has de fregar-lo amb una tela humitejada.

Quan vagis a fer la neteja de la teva fusteria d’alumini hauràs de fer amb baietes suaus o esponges que no ratllin la superfície. A més utilitzarem aigua amb sabó o detergent neutre. Després de netejar-esbandirem amb aigua i assecarem amb un drap per evitar danys amb el detergent.

La freqüència amb la qual hem de netejar la fusteria d’alumini no és molta, cada vegada que es vulgui es pot passar un drap humit i així ho mantindrem sempre net fins a la seva neteja a fons.

S’aconsella que la neteja de la fusteria d’alumini es faci quan li estigui donant l’ombra i estigui a una temperatura moderada, així evitarem danys en el material.

Els draps i esponges utilitzats per a la neteja de la fusteria d’alumini de ben estar lliures d’asprors, per així evitar ratllades en el material.
Cada tres anys és aconsellable una inspecció dels mobles d’alumini per així reparar els danys que puguin tenir i canviar les frontisses i engranatges que es trobin en mal estat.

Ja veus que la fusteria d’alumini necessita de poc manteniment. El més important és mantenir-lo net perquè no perdi la seva estètica.